Exclusivitate naţională: lista lui Ciuhodaru

Tudor Ciuhodaru, fosta mascotă TV a urgenţelor ieşene şi actual deputat PPDD de Vaslui, cere conducerii partidului său ieşirea din coaliţia cu formaţiunile politice aflate la guvernare. Ciuhodaru spune că are 100 de argumente care să-i susţină această cerere, de fapt cele 100 de puncte ale programului PPDD de guvernare care n-ar fi fost luate în considerare de aliaţii partidului. Îngrijorat de luarea de poziţie belicoasă a lui Ciuho, preşedintele PPDD, Dan Diaconescu, l-a sunat pe acesta pentru a vedea ce se întâmplă.

Dan Diaconescu: Alo, bună ziua, domnule Ciuhodaru! Ce mai faceţi?
Tudor Ciuhodaru: Bună ziua, domnule preşedinte. Ce să fac, tocmai mă pregăteam de o nouă postare pe Facebook.

Aha, despre ce este vorba?
Am găsit alte o sută de argumente pentru ieşirea noastră din coaliţia guvernamentală. Ajunsesem la punctul 29 când m-aţi sunat.

Interesant. Spuneţi-mi şi mie câteva puncte, dar repede, că trebuie să intru în emisiune.
De pildă, consider că nu ne sunt promovate valorile din partid. Doamna Liliana Mincă, pe nedrept cunoscută drept Lili Loteriţa, ar merita mai multă vizibilitate. Poate chiar în tandem cu Ogică, o altă personalitate a sistemului 6 din 49.

De acord, pe Ogică o să-l am invitat chiar în emisiunea viitoare.
Nici eu, cu toate că sunt purtător de cuvânt al partidului, nu sunt prea bine promovat. Păi, pe vremuri, când ieşeam în uşă la urgenţe, săreau pe mine vreo şapte camere de televiziune.

Mă voi gândi şi la acest lucru.
Păi, vedeţi cum faceţi. Mai aduceţi prin emisiune nişte boschetari, să se mai taie cu cuţitele pe-acolo, să am şi eu ce comenta. Apoi, poate că ar fi bine să-mi împrumutaţi DD – Mobilul vreo câteva zile.

De ce? Ce vreţi să faceţi cu el?
Vreau să iniţiez o caravană a sănătăţii mintale în mediul rural. Vreau să-i tratez pe români de dependenţa de televiziune. Poate că voi începe chiar cu mine, nu ştiu încă.

Ok, vi-l dau, dar să nu-l forjaţi prea tare, că şi-aşa e damblagit de la europarlamentare. Altceva, mai aveţi alte sugestii pentru bunul mers al partidului?
Deocamdată, atât. V-am spus, abia sunt la punctul douăzeci şi nouă.

Dacă vreţi, puteţi veni în emisiunea mea de la TV. Am invitaţi nişte mentalişti, vreo doi clarvăzători şi un scamator.
Îmi promiteţi cel puţin optzeci de cadre cu mine?

Sigur, câte doriţi, sunteţi invitatul meu.
Atunci vin. Dar să nu mă puneţi lângă scamator, ca nu cumva să-mi facă dispărută charisma!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *