Iniţial, i-a fost amantă! După nuntă, a aflat că o înşală, iar acum divorţează

Au ajuns-o blestemele? Denisa de la Bambi divorțează de doctorul caruia i-a stricat casnicia! Acum 5 ani, cand l-a cunoscut pe Cornel, acesta era insurat si avea acasa un copil de un anișor.

Denisa Tanase, una dintre componentele trupei Bambi, s-a separat de sotul ei, medicul Cornel Brotac. Cei doi se pregatesc de divort si decizia pare sa fie definitiva. Denisa si Cornel au mai avut o “tentativa” de separare, insa au mai dat o sansa relatiei.
Denisa de la Bambi ar fi aflat ca sotul ei o insala, asta in urma cu mai bine de un an. De atunci, cantareata si-a pierdut total increderea in el, insa pentru ca-l iubea i-a mai acordat o sansa. Din pacate, Cornel pare sa nu fi indeplinit conditiile puse de sotia lui si iata, cei doi au ajuns la despartirea definitiva.
Cand au inceput problemele cu sotul si a aflat de infidelitatile lui, Denisa a facut o criza de nervi, a plans zile in sir si s-a izolat in casa. Nu i-a fost usor sa-si revina si sa ia decizia de a divorta. Gurile rele spun inca ca Bambina “isi merita” suferinta avand in vedere ca in urma cu 5 ani cand ea l-a cunoscut pe Cornel, acesta era insurat si cu copil de un an acasa.

Denisa si Cornel s-ar fi cunoscut in vara lui 2010, cand medicul ortoped era insurat de doi ani. La vremea aceea, carcotasii spuneau ca Denisa i-a spart casa medicului si ca si-au tinut relatia ascunsa in jur de sase luni.

denisa-680x420

Ulterior, Cornel Brotac ar fi divortat de sotia lui, iar copilul a ramas la ea. La scurt timp dupa divort, Cornel si Denisa s-au casatorit in mare secret, in februarie 2011, intr-o capela din Las Vegas. La ceremonie au participat cateva persoane apropiate si membrii familiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *