Inna, implicata intr-un scandal international. Cei care au compus melodia Club Rocker, cantata de romanca, acuzati de plagiat

Piesa „Club Rocker”, interpretata de artista noastra, a ajuns in instanta. Un artist spaniol ii acuza de plagiat pe cei care au compus melodia si i-a dat in judecata.

images

 

Scandalul se invarte in jurul acestor doua piese: Club Rocker – interpretata de Inna si Minute of Life – compusa si cantata de Robert Ramirez, un artist spaniol.

Ramirez ii acuza de plagiat pe compozitorii si cantaretii de la Play and Win, care i-au compus piesa Innei. Spaniolul sustine ca i-au „furat” cele mai importante acorduri ale melodiei.

Dupa izbuncnirea conflictului, cei implicati au incercat sa ajunga la o intelegere pe cale amiabila. Dar n-au reusit.

Artistul spaniol le cere judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti sa-i oblige pe compozitorii piesei interpretate de Inna la plata unor despagubiri, materiale si morale, in valoare de aproximativ 300.000 de euro. Marti a avut loc prima infatisare, insa dosarul a fost amanat.

Avocatii romani, angajati de spaniol, nu au vrut sa comenteze pe marginea acestui subiect. Iar managerul trupei Play and Win si al Innei respinge acuzatiile.

Stefan Lucian: „Tema muzicala disputata este folosita nu doar in mai multe piese Play and Win, ci si in alte piese din muzica internationala. Robert nu poate spune ca avea drept de autor pe acesta parte.”

Inna, preocupata acum sa-si lanseze noua piesa, Fata din randul trei, este extrem de afectata de acest scandal, chiar daca ea nu a fost citata in instanta.

descărcare (1)

„Legal nu sunt implicata in acest proces. In schimb, va pot spune ca sunt implicata sufleteste pentru ca ma intalnesc cu baietii de la Play and Win de aproape 8 ani, in fiecare zi. Si ma deranjeaza foarte tare situatia in care sunt ei. Cu siguranta adevarul se va demonstra in instanta”, a declarat Inna.

Urmatorul termen al procesului a fost fixat pentru luna viitoare.

 

Sursa: protv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *