Nici moartea nu îi mai împacă pe fraţii Dolănescu! Ionuţ şi Dragos, la cuţite chiar şi la înmormântare

Se spune că moartea îi apropie pe oameni, însă fraţii Dolănescu fac o excepţie. Chiar şi în urma tragediei care a lovit familia, Ionuţ şi Dragoş continuă să se războiască.

Mamaie Didina, bunica de 102 ani a fraţilor Dolănescu a murit, de bătrâneţe, în cursul zilei de miercuri, la orele 10:00 dimineaţa. În ciuda vârstei înaintate a femeii şi a faptului că acest eveniment putea să lovească familia din orice moment, rudele sunt extrem de triste şi s-au mobilizat pentru organizarea funeraliilor.

Ionuş şi Dragoş Dolănescu nu vor să audă de împăcare nici măcar în faţa acestei tragedii! Din acest motiv, Dragoş a ales să nu se prezinte la funeralii, pentru a nu da ochii cu fratele lui.

„Este dureros, mai ales pentru Ionut. Ea a fost mamaia care l-a crescut. Să nu mai vorbim de Dragos, oricum nu-şi are rostul, că el nu va veni. Se împlineşte o lună de când a împlinit 100 de ani. Era la pat, bolnavă de bătrâneţe. Ne îndfreptăm spre Bucureşti, ca să ne ocupăm de înmormântare”, a spus Ica Dolănescu, cumnata lui Ion Dolănescu, la Star Magazin, de la Antena Stars.

Relaţia dintre Ionuţ şi Dragoş a devenit tensionantă, la scurt timp după moartea tatălui lor, Ion Dolănescu. Cei doi au început să se judece prin tribunale, din cauza drepturilor şi moştenirea rămasă fiecăruia, asupra casei părinteşti.
Sursa: spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *