„Stenograme” din vestiar in dosarul de proxenetism! Ce spuneam fotbalistii cand il vedeau pe consumatorul de vedete!

Fotbalistii lui FC Brasov, echipa patronata de Ioan Neculaie, isi barfeau patronul de fiecare data cand erau dusi cu vorba in legatura cu restantele salariale. “Pentru gagici gasesti mereu, iar noi nu am mai luat banii de luni bune”.

65 de tinere, mai mult sau mai putin cunoscute, au fost chemate la audieri, joi, pentru a da declaratii intr-un dosar de proxenetism. Printre ele se afla nume precum Daniela Crudu, Diana Guresoaie, Ramona Popescu sau Simona Trasca. Multe dintre acestea si-au facut debutul monden la bratul unor fotbalisti. In cursul anilor, mai multi jucatori au impartasit sentimente, mai mult sau mai putin de durata, cu unele dintre cele enumerate mai sus.

Diana Guresoaie a devenit cunoscuta dupa ce s-a iubit cu fotbalistul Cristi Tanase

Diana Guresoaie a devenit cunoscuta dupa ce s-a iubit cu fotbalistul Cristi Tanase

Pentru a le avea, alti oameni din fotbal au impartit…bani. In stanga si in dreapta! Cel putin asa sustin procurorii, asta dupa ce in acest dosar apare si numele lui Ioan Neculaie, patron al clubului FC Brasov.

Un patron dator, asta pentru ca multi dintre fotbalistii si antrenorii care au trecut, sau inca evolueza la echipa de sub Tampa, au de primit sume importante, restante salariale de luni bune.

Ioan Neculaie, zis si Casanova de Brasov

Ioan Neculaie, zis si Casanova de Brasov

Pentru fotbalisti nu sunt bani, pentru “gagici” se gasesc
CANCAN.ro a aflat ca multi dintre fotbalistii “stegarilor” stiau despre “placerile” ascunse ale patronului lor, iar de fiecare data cand isi cereau drepturile, iar patronul le prezenta diferite motive pentru a-i amana, acestia ramaneau cu o barfa amara: “Bine ca pentru c…e ai si pe noi ne tot amani. Noua ne spune ca nu are bani, insa sa bage combustibil la elicopter si sa-si plimbe gagicile gaseste. Asta in timp ce noi nu am mai luat salariul de luni de zile.”

Din cauza restantelor financiare, fotbalistii de la FC Brasov au ajuns la capatul puterilor

Din cauza restantelor financiare, fotbalistii de la FC Brasov au ajuns la capatul puterilor

In plus, fostii angajati ai celui poreclit Casanova de Brasov spun ca acesta trecea foarte rar pe la echipa. “Nu l-am vazut de doua ori intr-un an. Anunta prin intermediul lui Constantin Zotta”. Nu de putine ori, jucatorii au amenintat ca, din cauza restantelor, vor intra in greva, iar la un moment dat, fotbalistii au refuzat sa mearga in cantonament.


Multi jucatori vor sa devina liberi de contract

FC Brasov, echipa patronata de Neculaie, este una dintre formatiile din Liga 1 cu cele mai mari restante catre jucatori si antrenori. Multi dintre ei nu au mai rezistat si si-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract, in timp ce altii inca asteapta sa le fie achitate salariile sau primele prevazute in contracte.

Ioan Neculaie este patronul echipei FC Brasov

Ioan Neculaie este patronul echipei FC Brasov


A plimbat-o pe Cruduta cu elicopterul

Daniela Crudu s-a fotografiat intr-un avion de lux, Cessna

Daniela Crudu s-a fotografiat intr-un avion de lux, Cessna

Cu mult inainte ca procurorii sa inceapa urmarirea in acest dosar, Ioan Neculaie nu s-a ferit sa se etaleze cu unele dintre fetele chemate acum sa dea cu subsemnatul. Astfel, chiar Daniela Crudu a fost surprinsa in elicopterul lui Neculaie, intr-o plimbare pe ruta Brasov- Bucuresti, atunci cand omul de afaceri a trimis aeronava special pentru a o aduce pe asistenta tv in orasul de sub Tampa.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *