După atâta tatonare, Simirad revine în PSD

Constantin Simirad si Gheorghe Nichita

După ce s-a tras de piept cu lidera UNPR Iaşi, Luminiţa Iordache, şi l-a cocoloşit bine pe Cristian Nechifor, păstrându-i scaunul de consilier pe parcursul mai multor luni, chiar dacă acesta îşi pierduse mandatul, după ce s-a prins în hora portocalie, alături de pedeliştii din CJ în contra celor USL, Simirad trage acum spre un parcaj de… stânga. Se pare, însă, că revenirea Marelui Alb în partidul care l-a pensionat politic, nu va duce lipsă de muşcături la beregăţile celor care l-au mazilit. Vulpoi bătrân, acesta nu mai înghite şi scuipă hapuri diplomatice într-o competiţie dominată de trânte voiniceşti lipsite de fair play şi şi-a scos pe masă bastonul de mareşal, pardon!, bâta de matematician mioritic cu care va încerca să scoată din ecuaţie pe mulţi dintre cei care l-au plesnit pe la spate.

“Încep să apară nori negri deasupra PSD şi consider că cineva trebuie să-i împrăştie. Domnule Câtea, ia aminte că aşa cum l-am cotonogit pe Adăscăliţei, cu toţi danii lui, aşa am să te bat şi pe tine! Eu îi am pe boxeri la degetul mic. Cât despre tine, măi Mihăiţă, nu ştiu ce o să mai ai de spus când o să-mi duci portretul în campania electorală”, i s-a adresat cu tâlc Simirad consilierului PSD, Mihai Baciu.

Răspunsul a fost unul pe măsura putinţei lui Simirad de a mai rezista pe bârna unei competiţii.

“O să-ţi duc portretul Costică, sigur, dar cu bandă neagră pe diagonală”, i-a spus Baciu.

După naftalina adusă de PSD prin senatorul Constantinescu, în aceeaşi tabără începe să se prepare o mare colivă. Pe care, şi normal, tot moliile o vor de pomană.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *