Festivalul bârfelor bune

Se mișcă plăcile. Atenție pe 6 iunie! Un cutremur de proporții. Pe 6 iunie, puțin după prânz, în zona seismică Podu ăl Roș va avea loc un cutremur de mare magnitudine. Doar la sediul liberarilor și doar la figurat. Concret, când vor vedea ce bătaie au luat la alegerile locale, la liberari va curge sânge de Podu ăl Roș va fi roșu de-a binelea. Liberarii încă se amăgesc cu sondaje mincinoase. Dar în trei săptămâni or să privească adevărul gol-goluț, lucru ce-i va deranja rău de tot. Și sunt câțiva pe-acolo care abia așteaptă ca șefuleții ăștia noi să se ducă de-a dura în alegeri pentru a-i putea catapulta și a le lua locul. Hai liberare!

Ea e doar paravan, banii sunt ai altuia: Intoxicarea din zona de business continuă. Mai nou, cucoana Ceapă Is se laudă singură prin fel de fel de topulețe economice ce profituri babane scoate ea din afacerea cu scaune pentru copchii. Milioane și milioane de epuroi. Cucoana crede că chiar ne fraierește, că suntem la fel de naivi ca copchiii ăia pentru care face scaunele. Vă spunem noi adevărul adevărat: în afacerea asta cucoana e doar un paravan, interfața. În spate, toate jocurile sunt făcute de un franțuzoi, cel care deține în realitate toată rețeaua. Însă omul nu vrea să iasă la înaintare și a găsit-o pe ea. Simplu, nu?

Iată o candidatură doar ca formalitate: De ceva vreme, o madamă modistă de prin târgul nostru, Irinuca pre numele său, a prins iar limbarniță. Apare pe la presă, pe rețelele de socializare, își dă iar aere. Și-și dă din nou cu părerea despre câte în lună și în stele, majoritatea opiniilor fiind pe teme politice. Hopa, iar s-a înfierbântat? Semn clar că vin alegerile și, poate, tura asta prinde și ea ceva. Din ce zic sursele noastre bine informate, Irinuca a reînceput să facă presing pe lângă domn profesor Mitică, amicul ei de-un deceniu. Pont moca pentru Irinuca: nu te mai chinui, fato, dom’ profesor nu ia nici praful de pe tobă la alegerile astea. El însuși n-are nici cea mai mică speranță. A acceptat să candideze ca să i se garanteze locul în toamnă, la parlamentare. Pricepuși?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *