Iulia Vântur este cea mai sexy vedetă TV!

Iulia-Vantur

Iulia Vantur

Iulia Vântur este, de departe cea mai iubită, vedetă tv din toată România. Şi unde mai pui că este şi ieşeancă, după locul de naştere, bineînţeles! Conform topului realizat, recent, de revista TV Mania, oamenii  iubesc pe Iulia atât pentru simplitate, cât şi pentru bunul simţ de care dă dovadă la fiecare apariţie a sa pe micile ecrane. Făcând un sondaj printre ieşeni, aceştia sunt mândri de vedeta noastră şi speră ca titlul câştigat să îl păstreze şi anul viitor şi, de ce nu?, şi peste zece ani – între noi fie vorba, de când s-a despărţit de Moga, Iulia arată din ce în ce mai bine:

„O iubim pe Iulia pentru că este o fată cumsecade, respectuoasă şi se îmbracă fain. Suntem mândri că reprezintă Iaşul! Bine că s-a despărţit de Moga. Nu se potriveau deloc. Sunt sigură că îşi va găsi sufletul pereche, pentru că merită tot ce e mai bun!”, ne spune o fană înflăcărată.

„Îmi place la Iulia. E ca o băbuşă şi e înaltă ca mine. Aş vrea s-o cunosc. Dacă ar fi bretena mea, i-aş da tot ce vrea pe lumea asta!”, ne spune un student străin la medicină care, de altfel, ne şi mărturiseşte că este fan al emisiunii „Dansez pentru tine”.

Vedeta a fost măgulită de cuvintele fanilor săi, mulţumindu-le telespectatorilor şi sperând că apariţiile sale ca şi prezentator să fie la fel de apreciate ca şi calităţile fizice.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *