Jaf sinistru la casa Marioarei Zavoranu! Au disparut bijuterii in valoare de 500.000 de euro! „Am vazut-o purtandu-le…”

Oana Zavoranu a primit o noua lovitura, dupa moartea mamei sale. Vedeta a dezvaluit faptul ca in locuinta Marioarei Zavoranu a avut loc un jaf.

Anuntul a fost facut in urma cu putin timp, chiar de Oana, care a fost distrusa atunci cand a constatat ca din casa mamei ei s-au furat bijuterii in valoare de milion de euro.

„Au disparut bijuteriile in valoare de 500.000 de euro. O bratara foarte mare, batuta in briliante. Nu le-a putut amaneta, cineva le-a luat asa pur si simplu. Pe cine sa dau vina? Mama nu ar fi dat niciodata cadou niste ceasuri de zeci de mii de euro. Bijuteriile erau una dintre pasiunile ei. Am vazut-o purtandu-le. Sunt absolut sigura ca ele nu mai sunt in casa. Eu nu am avut cheile de la Afumati. Exista doua menajere, pe care eu una le exclud, pentru ca nu avea acces decat la bucatarie. Cealalta avea acces la toata casa. Gigi mi-a spus ca nu avea cheile. Mi-a confirmat si una dintre menajere. Nu il acuz pe Gigi, sa nu ma inteleaga gresit. Era normal sa aiba acces el la casa”, a declarat Oana Zavoranu in urma cu putin timp.

 

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *