Jocuri de glezne la cazino. Prunea, motivându-l pe Napoli înaintea unei noi partide

Nicolo Napoli iese din nou la rampă, de data asta fiind protagonistul unui scandal uriaş legat de existenţa unui cont deschis pe numele său la o casă de pariuri neautorizată în România. Tehnicianul din Copou se apără susţinând că de acel cont se foloseşte fiul său aflat în Italia. Pentru a lămuri problema, preşedintele CSMS, Florin Prunea, a purtat o discuţie radicală cu Napoli.

Florin Prunea: Nicolo, hai, dă-le o pauză la băieţi şi vino un pic aici, pe bancă de rezerve. Vreau să discutăm ceva tehnic.
Nicolo Napoli: Un moment, Florine, tocmai sărbătoream ziua de naştere a lui Onduku pasând paharele de şampanie într-un joc poziţional, de aşteptare a băiatului cu pizza.

Lasă tacticile astea de napoletan şi treci aici, am ceva de vorbit cu tine. Uite ce zic băieţii ăştia din presă, că ţi-ai deschis un cont la o casă de pariuri şi joci în draci, deşi ştii că n-ai voie.
E o greşeală, singurele conturi pe care le am deschise sunt la băncile din România. Apropo, când pariezi cu o primă în contul meu de la CEC?

Nu o mai da cotită, te-au prins cei de la Oficiul de Jocuri de Noroc, pe tine şi pe fostul antrenor de la F.C. Voluntari. Eu nu te înţeleg, tu pariezi ilegal, pe faţă, când sunt atâtea posibilităţi de a face blaturi cinstite?
Sunt un profesionist, Florine. Am şcoala italiană, dacă e să furăm meciuri, le facem în văzul lumii. Asta înseamnă să fii mafiot, cum se spune pe la voi.

Acum, te rog să-mi dai un sfat tehnic. Am un studiu de caz, care mă ajută în activitatea mea de preşedinte. Brescia – Ternana, ce merge aici? Aş băga un X2 la pauză.
O clipă, să-mi sunt agentul din Torino. Ciao, Lucrezio, am nevoie de o informaţie. Cum se simt băieţii din Brescia? Doi răciţi şi unul cu pojar? Bun, am înţeles. Grazie, Lucrezio! Ai auzit, Florine? Bagă liniştit X2, ăia de la Brescia vor fi ca nişte momâi pe teren.

Mersi, chiar că eşti profi. Şi încă ceva. Ce zici, intrăm în Play Off? Să pariez tot salariul meu pe treaba asta?
Informaţiile costă, Florine. Şi, apoi, cine nu riscă, nu câştigă. Ţi-am mai spus, dacă rişti o primă babană în contul meu, poate că te voi ajuta cu ceva informaţii.

Bun, uite, promit că-ţi fac un virament imediat ce ajung în birou, dar hai, sari mai repede cu pontul.
Aşa mai vii de la casa de bani. Ok, deci fii atent la mine: pariază împotriva intrării noastre în Play Off. Dacă nu intrăm, te umpli de banii casei de pariuri. Dacă intrăm, te umpli de banii din primele de calificare. Win-win, meştere, ăsta e secretul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *