Jucătorii români apelează la ajutorul vracilor

Marijana Kovacevic

Marijana Kovacevic

Deși medicina sportivă a progresat foarte mult în ultima perioadă, iar doctorul echipei naționale de fotbal, Pompiliu Popescu, este un mare specialist, mai sunt încă jucători care apelează la tot felul de vraci și leacuri băbești.

Ultimul exemplu în acest sens este atacantul echipei FC Botoșani, Marius Matei, care a apelat la un vraci din Vorona. Jucătorul a suferit o accidentare la glezna piciorului, într-un meci amical jucat în compania echipei CSMS Iași, chiar înaintea plecării într-un stagiu de pregătire. Cum problemele au continuat în timpul cantonamentului, Marius Matei a fost sfătuit de președintele clubului botoșănean, Cornel Șfaițer, să meargă la o tămăduitoare.

După ce a fost la această vindecătoare, jucătorul a rămas plăcut surprins de rezultat: „Trebuia să mă duc la medicul echipei naţionale, Pompiliu Popescu, să vadă care este exact problema mea de la gleznă. Sfătuit de nea Cornel (n.r. – Cornel Şfaiţer), am fost până la urmă la o bătrână din Vorona. Am rămas și eu uimit de rezultat. Pur și simplu mi-a pus glezna la loc. Nu credeam în chestii de genul acesta, dar uite că m-am vindecat”, a spus Marius Matei.

O altă vindecătoare celebră, la ușa căreia jucătorii români fac coadă, este Marijana Kovacevic, de la Belgrad. La aceasta a apelat în urmă cu câțiva ani și fostul jucător al Politehnicii Iași, Romulus Miclea, care nu mai reușea să scape de o leziune fibrilară. Deși medicii din țară au spus că jucătorul se va recupera în câteva luni, vindecătoarea sârbă a reușit să-l pună imediat pe picioare pe Romică.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *