Jurații de la Eurovision, dați afară din hotel, de Luminița Anghel Ce-a făcut artista de a dus la ”evacuarea” acestora

După ce că televiziunea publică şchioapătă de la orice cheltuială, Luminiţa Anghel a reuşit să încarce şi ea nota de plată a postului public, dând afară din hotelul de patru stele din Craiova toată echipa ce a jurizat aseară selecţia naţională Eurovision.

Deşi i-a fost recomandat un alt hotel pentru cazarea pentru finala Eurovision, artista a aflat vineri unde sunt cazaţi membrii juriului, a căror identitate a fost ţinută la secret până aseară, şi şi-a rezervat un apartament exact în respectivul stabiliment.

descărcare (2)

Pentru ca juraţii să fie protejaţi de orice fel de “intervenţii”, organizatorii au decis ca aceştia să părăsească de urgenţă hotelul, în ciuda faptului că respectivele camere erau deja achitate. În pragul serii, toţi cei ce au făcut parte din juriu au fost “evacuaţi” din hotel, fiind mutaţi într-altul, cu mai puţine stele, dar unde posibilitatea ca juraţii să dea nas în nas cu vreun concurent era exclusă.

Aseară, la Sala Polivalentă din Craiova, 12 artişti s-au luptat pentru a reprezenta România la finala Eurovision de la Viena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *