Scandal urias facut de „Voltaj” la Eurovision! Au castigat, dar inainte de concurs artistii s-au certat cu organizatorii ca la usa cortului!

Voltaj a castigat selectia nationala Eurovision, insa cu mari emotii. Piesa „De la capat” a sensibilizat publicul si juriul care au trimis indragita formatie in finala europeana de la Viena.

Surse de la Craiova sustin ca trupa a avut divergente uriase cu organizatorii, pentru ca baietilor nu li s-a permis sa isi faca show-ul pe care si l-au propus initial.

„La repetitiile de sambata si duminica a fost o intreaga nebunie. Organizatorii Eurovisionului nu au fost de acord cu toata desfasurarea de forte pe care „Voltaj” le dorea pe scena si le-au explicat membrilor trupei ca trebuie sa se rezume la ceva mai simplu, intrucat conditiile tehnice de la Sala Polivalenta nu erau adecvate cerintelor. Cum era de asteptat, Calin Goia si colegii lui nu au fost de acord, pentru ca ei aveau un scenariu planificat. Iar de aici pana la discutii in contradictoriu nu a fost decat un pas. Totusi, intr-un final, ambele parti au ajuns la un acord, iar „Voltaj” a facut in concurs un show care sa ajunga la inimile fanilor. E adevarat, mai simplu, dar de efect”.

Voltaj

Dincolo de problemele avute inainte de competitie, „Voltaj” a primit asigurari ca la Viena isi vor putea realiza pe scena un show grandios, deoarece acolo conditiile tehnice vor fi altele. Asa ca, intr-un final, toata lumea a fost multumita, iar supararile au fost date uitarii.

 

Sursa: wowbiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *