La 3 luni de la despartirea de Tecau, Andreea Raicu a intrat in patul unui barbat insurat, cu doi copii!

Sagetile lui Cupidon o nimeresc des pe Andreea Raicu (36 de ani), insa barbatii care i-au picat cu tronc pana acum nu i s-au potrivit decat pentru perioade scurte de timp. E si cazul ultimei aparitii barbatesti din viata ei.

Ultimul numar al revistei Ciao! arunca bomba: la trei luni de la despartirea de Horia Tecau, Andreea Raicu s-a cuplat din nou. Norocosul nu-i apartine insa doar celebrei brunete, ci si unei blonde mult mai putin faimoasa, nimeni alta decat sotia lui, iar asta pentru ca Flavian este insurat si are si doi copii!

Ora 00:44 - Favian paseste plin de incredere in curtea Andreei Raicu

Ora 00:44 – Favian paseste plin de incredere in curtea Andreei Raicu

In varsta de 40 de ani, iubitul Andreei este, potrivit Ciao, un corporatist scolit in strainatate la University of British Columbia, in Canada, unde a studiat economie politica. Flavian a lucrat si in Canada, si prin Europa, iar in Romania s-a stabilit relativ recent.

Andreea, la intrarea in curtea casei ei

Andreea, la intrarea in curtea casei ei

Paparazzii au reusit sa gaseasca dovezile relatiei amoroase dintre Andreea si Flavian, relatie consumata numai la adapostul noptii. Chiar si-asa, desi sunt mereu grijulii, blitzurile aparatelor foto i-au fotografiat in mai multe randuri impreuna. Pus la patru ace si bine-dispus, Flavian a trecut de mai multe ori pe la ea pe acasa, in special noaptea, si s-a retras spre casa sa abia spre dimineata.

Are doua conturi de Facebook!

Potrivit Ciao!, Flavian are o relatie de jumatate de an cu Andreea Raicu

Potrivit Ciao!, Flavian are o relatie de jumatate de an cu Andreea Raicu

In mod ciudat, Flavian are doua conturi de Facebook: unul oficial, de familie, unde posteaza fotografii cu sotia si copiii si unde ii spune alesei sale ca este “cea mai buna mama din lume”, si un alt cont, de “burlac”, unde nu pomeneste nimic despre faptul ca ar fi insurat!

Ei au fost iubitii Andreei

– Calin Mailat (1999-2003)
– Cristi Chivu (2003-2004)
– Tudor Vasile (2004-2006)
– Frank Colin (2005)
– Robert Redeleanu (2006)
– Tudor Chirila (2007 – 2012)
– Horia Tecau (2013)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *