Raicu a ratat şansa să fie finuţa lui Nuţu Cămătaru. Am aflat cine a agăţat-o în trafic prin „Metoda accidentul”

Nu, nu a refuzat o cerere în căsătorie a lui Vanghelie. Vanghelie e nimeni în drum faţă de băiatul care a încercat s-o agaţe pe Andreea zilele trecute, cu metoda accidentul.
Fix sâmbătă, cel mai citit site din România vă povestea cum Andreea Raicu a fost acroşată uşor de un domn insistent cu Range Rover, scopul acestuia părând să fie acela de a încheia o ”amiabilă” cu vedeta şi de a face schimb de numere de telefon.
Astăzi am aflat şi cine este ingeniosul Don Juan care a agăţat-o pe Andreea cam prea la propriu, cu bara de protecţie. Este vorba despre Florin ”Ureche” Belu, fosta mâna dreaptă a pesedistului Cristi Rizea la sectorul 5 şi eternul fin al lui Nuţu Cămătaru.
Ureche a fost tras pe linie moartă de Rizea după ce Cancan.ro a povestit celor 500.000 de cititori (zilnic!) cum Ureche l-a urecheat pe Rizea pentru că ”BăCristi” a fost suspendat din partid, la începutul lui februarie. La asta s-au adăugat şi problemele lui Rizea însuşi, care la începutul acestei luni a fost adus cu mandat la DNA, instituţia cerând deja arestarea deputatului PSD.
Nu credem că Andreea Raicu ştia toate astea când nu a dat curs avansurilor lui Ureche, deci refuzul nu a venit, probabil, din cauza faptului că şoferul Range-ului era cam şomer. Cel mai probabil, pe divă au deranjat-o metodele de agăţat făcute cam… DUPĂ URECHE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *