La Deja Vue: Fițe de peste Prut pe malul Bahluiului

În Copou, în locul fostului cinematograf cu același nume ca și dealul s-a ridicat de câțiva ani un business simpatic și prosper. Evident, un bar. Evident, de fițe. Deja Vue îi zice și-i stăpânit de-o familie de moldoveni întreprinzători.

Gurile rele spun că s-ar fi dat șpăgi consistente pentru ocuparea zonei. Gurile și mai rele spun că acolo s-ar spăla niște bănuți. Dar întrebați orice blondă platinată și orice brunetă botoxată despre respectivul bar și veți auzi numai de bine. Deja_VueJudecând după bolizii parcați în față, numai lumea bună a Iașului se perindă pe aici. Dacă ești posesor de Golf IV sau dacă te pune păcatul să conduci un Matiz, atunci ai face bine să-l parchezi departe. Mult mai departe, dacă nu vrei să se uite chelnerițele încruntat la tine și dacă nu vrei să riști ca spuma din cafea să fie…altceva.

(Aproape) Exclusiv pentru cocalari și pițipoance

Înăuntru, dacă nu ai trei cefe, atunci e clar că nu ești „de-al casei”. Se pare că Deja Vue este locul unde steroidații Iașului vin să bea Corona la 0,33 cu whiskey și după aceea să se urce la volanul vehiculului personal cu sigla cu patru buline și să demareze în trombă în speranța că vor prinde vreun inamic cu BMW la semafor, pentru o liniuță.Deja_Vue_Super_Copou

Pentru fete ținuta obligatorie vara e fusta-curea, iar iarna colantul cu tocuri. Musai asortat unui pachet de unghii plasticate-păr plasticat-buze plasticate și curbe inuman de operate.

Singura bilă albă pe care cei de la Deja Vue o primesc e pentru cafea. Și pentru curățenia din toalete. Se vede că au aflat și ei că fetelor le place să se pozeze-n baie. Și poate mai tag-uiește vreuna localul pe Facebook și nu lucește faianța de pe perete, că scade instantaneu salariul doamnelor care se ocupă de curățenie!

Vladimira Putina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *