La pârnaie pentru că „urăşte femeile“

farmacisteUn ieşean a fost condamnat la un an de închisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii şi ordinii publice şi port ilegal de arma albă.
Până aici nimic deosebit, dacă ţinem cont că astfel de lucruri se mai întâmplă.
Totuşi, în cazul lui Mihăiţă Netedu, în vârstă de 36 de ani – căci despre el este vorba, lucrurile sunt puţin mai ciudate.
Astfel, după ce a atacat mai multe femei, în luna octombrie a anului trecut, Mihăiţă Netedu şi-a justificat gesturile în faţa procurorilor, prin faptul că… urăşte femeile.
Puşi în faţa unor asemenea declaraţii, procurorii au decis să-l ducă pe Mihăiţă să-i scaneze „mansarda“ la Socola.
Şi la spital Mihăiţă s-a dat în specatacol, încercând să agreseze câteva femei.
Totuşi, medicii nu s-au arătat impresionaţi de „misoginul exagerat“ şi au concluzionat că acesta avea discernământ când a sărit la acele femei, în ciuda tulburărilor sale de comportament.

Avea boală pe farmaciste

Prima femeie care a căzut victimă lui Mihăiţă, pe 25 octombrie 2010, a fost o femeie, care lucra la farmacia Catena, de pe strada Costache Negri.
Mihăiţă a intrat în farmacia cu pricina şi a aruncat cu o sticlă în farmacistă şi a ameninţat-o că are asupra lui un cuţit şi că, dacă mai comentează, „îi ia gâtul“.
Femeia a avut noroc de faptul că în farmacie a mai intrat încă o persoană cu un copil, iar atacatorul a fugit.
Dar Mihăiţă nu s-a oprit aici.
După numai două zile, în jurul orei 20.00, acesta a intrat în farmacia City de pe bulevardul Nicolae Iorga şi s-a luat de o altă farmacistă.
„Eu urăsc femeile şi am să te omor!“, i-ar fi spus Mihăiţă farmacistei.
Aceasta a strigat după ajutor.
Dintr-o cameră alăturată a venit o altă colegă a farmacistei exact în momentul în care Mihăiţă a scos un cuţit.
Până la urmă, una dintre farmaciste a reuşit să împingă înspre atacator un raft pe care se aflau mai multe produse, iar acesta a ieşit fugind din farmacie.
Sperăm că un an la „mititica“ îl va mai linişti pe Mihăiţă, care are şanse foarte mari să devină chiar el „fetiţă“, dacă înţelegeţi la ce ne referim…Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *