Felix turnătorul merge mai departe

Dan Voiculescu

Dan Voiculescu

Deşi e clar că a fost un turnător ordinar al Securităţii, nesimţitul de Felix – Antenă nici usturoi nu a mâncat, nici gura nu îi miroase. Va continua, aşadar, să-şi afişeze cu aceeaşi nesimţire aerele de „profesor” într-ale economiei, iar mai nou de guru-salvator al patriei. Mai grav e faptul că liberalii lui Crin, cei care se declarau cândva mari anticomunişti şi antisecurişti, îl ţin strâns în braţe pe acest batracian de Ferentari, totul în numele marelui război pentru ciolan şi al forţei mediatice reprezentate de trustul turnătorului.

Să fim bine înţeleşi: actualii portocalii guvernanţi reprezintă un cancer cumplit, care roade din zi în zi organismul şi aşa aproape terminat al ţărişoarei. Numai că, atunci când vedem cine sunt cei care se doresc viitorii stăpâni la butoanele de comanda, ne apucă literalmente greaţa.

PSD-ul e condus de un imberb stupid şi rău structural, un ochelarist urât, cu ifose de procuror comunist, pe numele său Victora Ponta, asasinul moral al tânărului procuror Cristian Panait. (vă mai aduceţi aminte de cazul acela?).

La PNL, în locul mult hulitului Tăriceanu, e acest Crin, bretonatul efeminat, care în afară de a ţine discursuri cu oarecare miez, e leneş, superficial şi dispus să facă aproape orice compromis, pentru a se vedea preşedinte al României.

Hop şi Felix Turnătorul, creatorul partiduleţului-maţ cu enşpe nume, devenit acum Partidul Conservator, mai corect spus – Partidul Conservator/Colecţionar de fantome ale trecutului. Deşi nominal PC-ul îl are ca preşedinte pe un anume Constantin (tinerel cu ochi de sinucigaş, dar fără ouţe), tot batracianul cu privire rea Felix-Turnătorul trage toate sforile. În aceste condiţii, mult trâmbiţata Uniune Social Liberală, (care se doreşte, nici mai mult, nici mai puţin – salvatoarea istorică a României), nu va mai reprezenta altceva, decât o Mărie, cu altă pălărie.. Ce ţară şi ce oameni, monşer!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *