La partidoi umblă mâţele cu adeziuni în coadă… Un PSD-ist, șef peste partidul lui Băsescu la Iași!

O ştirucă bombă ne-a fâsâit pe la urechi mai zilele trecute şi era să treacă neobservată de marii analişti politici de pe malul Bahluiului. Iar ca să nu ne mai acuze unii că suntem părtinitori şi bârfitori, o să reîncălzm şi noi puţintel subiectul, ca să ne facem o imagine mai clară pentru dioptriile noastre aburite de bătrâneţi şi de uitat pe gaura cheii. Cică noul lider al opoziţiei locale, preşedinte peste Mişcarea Populară abil ghidonată de prin laboratoarele matrozului de la Cotroceni, Dănuţ Costeluș Mâţă pe numele lui, ar fi membru PSD!Dan_Constantin_Mata_Miscarea_Populara_PSD A spus asta cu subiect şi predicat chiar primarele Gigi, şef de filială la partidoi, ca unul care ştie, la o adică, pe cine are în subordine în războiul de gherilă care stă să înceapă. Da, aţi citit bine: Dan Constantin Mâţă, dacă e acelaşi cu liderul celui mai nou partid de dreapta, a cochetat niţel şi cu stânga acum vreo trei ani, suficient cât să depună o cerere de înscriere în partidul cu trandafiri, cu CNP, serie de buletin şi CV cu tot. Iar asta se întâmpla, după cum afirmă primarele, pe 7 iunie 2010, adică la nicio lună după ce fraţii Coasă – Trăienel şi Boc -, anunţau tăieri masive de pensii şi salarii. Probabil că şi atunci era un om cu vii convingeri de dreapta, dar, asemenea unor alţi mari oameni politici de pe Bahlui – vezi cazul dedublării de personalitate a transcedentalului Oajdea -, Mâţă şi-a dat seama că aşa ceva nu se poate, este o mare nedreptate şi că trebuie musai apărat poporul obidit.

Un joc de glezne intelectual

Cam asta ar fi, pe scurt, povestea Mâţei, ca să spunem aşa. Culmea e că liderul popular de la Mişcare nici nu neagă înscrierea în partidoi, încercând să ne explice că a fost, de fapt, „un joc intelectual” prin care să arate el cum marile partide nici măcar nu au habar de membrii cotizanţi înscrişi pe liste. PSD_logo

Culmea e că, la un partid care se laudă că are vreo 600 de mii de aplaudaci prin toată ţara, uite că adeziunea lui Mâţă chiar a fost analizată cu atenţie şi aprobată.

Că acum se dă de ceasul morţii să ne explice cum este el ameninţat şi sunat în miez de noapte, noi, ca bârfitori şi clevetitori ce ne aflăm, chiar nu ştim ce să mai credem.

Îi recomandăm, totuşi, popularului Mâţă să răspundă la apeluri și să nu taie firele de la telefonul fix, că poate sunt cei de la secretariatul PSD, care vor să-i înmâneze carnetul de membru, cu tot cu buchetul de trandafiri asortat. Ca să nu mai spună că nu-l bagă nimeni în seamă…

Povestea Mâţei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *