La R.A.R. Iaşi se intră cu pile

Dacă aţi crezut că, după „jde” ani de democraţie, în ţara asta, mai precis în instituţiile statului pe care le plătim cu greu din banii noştri, s-a schimbat ceva… ei bine, v-aţi înşelat. Sau, mai bine zis, luaţi-vă gândul. Aşa cum reuşim să transformăm un protest paşnic şi legitim, într-o bătaie ca-n filme cu jandarmii – vezi ce s-a întâmplat la Bucureşti -, tot astfel, schimbăm şi sensul lucrurilor, atunci când ne aşezăm liniştiţi la o coadă să ne plătim taxele sau impozitele, iar un idiot, mai şmecher ca noi se înţelege, se bagă în faţă, peste rând, ne dă cu flit şi ne mai şi înjură printre dinţi, ceva de genul „tu-vă muma voastră de nespălaţi!”.
Bunăoară, cam astfel de astfel de adjective pline de înţelepciune au avut parte, săptămâna trecută, şi vaşnicii şoferi amatori care au avut proasta inspiraţie de a se aşeza la coadă la filiala ieşeană a Registrului Auto Român. Ştiau că la instituţia condusă din Antichitate de Octavian Varvara pilele şi interesele au întâietate în faţa bunului simţ, însă au sperat că, după atâţia ani, lucrurile s-au mai schimbat. Da’ de unde! Meseriaşii cu 4X4, ca cel din imagine, au întâietate şi acum, chiar dacă în faţa lor sunt alţi câţiva zeci de şoferi rebegiţi de frig care aşteaptă să le vină rândul.
Credeţi că s-a sesizat vreun angajat de la RAR? Ei, aş… din contră. „E de la şefu’”, ni s-a explicat. Aşa că… ciocu’ mic!1 comentariu

Lasa comentariu
  1. cifriulic dan

    Daca e asa trebuie facuta o ancheta mai amanuntita si vazut ce operatiuni a facut acea masina la RAR IASI in acea zi ; ca ar trebui sa fie data si ora la cel ce a facut poza !!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *