Laura Cosoi, aşa cum n-ai mai vazut-o niciodată. Vedeta a renunţat la machiaj!

Nu a împlinit încă un an de mariaj, dar arată mai bine ca niciodată. Atât de bine o prinde căsnicia încât Laura Cosoi a avut curajul să apară, pentru prima dată, fără machiaj!

Este o premieră în showbiz faptul că Laura Cosoi a avut curajul să dea publicităţii o fotografie în care apare complet naturală! Atât de naturală, încât vedeta care a devenit cunoscută după ce a pozat în Playboy, cu greu poate fi recunoscută. Ochii complet albaştrii, dar şi zâmbetul inconfundabil, o ”trădează” şi dau autenticitate fotografiei. Astfel, Laura şi-a încântat fanii postând pe reţelele de socializare o imagine complet ”neprelucrată”, spre bucuria prietenilor virtuali. Mai mult, se poate lesne observa şi faptul că Laura s-a mai ”împlinit” puţin la faţă, semn că o duce din ce în ce mai bine alături de soţ.

Laura Cosoi e căsătorită, de la sfârşitul verii trecute, cu afaceristul Cosmin Curticăpean, cu care avusese o relaţie de doi ani. De atunci, vedeta parca a înflorit, ba chiar a descoperit bucuria în ocupaţii casnice, cum ar fi gătitul. Are ceva priocepere, pentru că a fost la ”Masterchef” unde a avut parte de apreciere, cel puţin din partea publicului. (Gabriel Niculescu)

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *