Liviu Negoiță și-a părăsit mireasa pentru fosta nevastă. „Mentorul” Laurei Andreşan are mari probleme în amor

Vă mai aduceţi aminte de junele prim al politicii de Bucale, Liviu Negoiţă? Ce vremuri boeme mai trăia el cu vreo zece ani în urmă, câne era lipsit de orice responsabilităţi, prejudecăţi şi inhibiţii!

Pentru aducere aminte, fostul pedist Liviu Negoiţă a fost cel care a lansat-o pe sticla televizoarelor pe viitoarea starletă porno Laura Andreşan, pe atunci o tânără jurnalistă, dornică de afirmare cu orice preţ. Cu perseverenţă şi cu talent, însă, aceasta a reuşit. A ieşit în presă cu un material de investigaţie sub acoperire demn de premiul Pulitzer, în care relata colegilor de breaslă cum, programată la un interviu cu junele Negoiţă, a fost pusă de acesta să-i interpreteze un număr la microfonul din dotarea personală, chiar sub biroul din Modrogan, unde-şi are şi acum sediul partidul portocaliu. Liviu_NegoitaSpicuind prin presa vremii, am aflat însă că Livache nu a fost mustrat în niciun fel de şeful de atunci şi de acum al PD (și L), Traian Băsescu, pentru sexul oral administrat de tânăra găozară la sediul de partid, ci, dimpotrivă, că „nu a făcut ce trebuia”… Ca atare, Negoiţă a fost rapid promovat în partid şi pus să conducă primării de sector, campanii prezidenţiale, fiind la un pas chiar să preia şi frâiele Guvernului, după căderea şi decăderea săracului Boc.

Ultimele aventuri se pare că l-au secătuit de tot pe tânărul politician. Cu gândul probabil la sexul fără obligaţii din perioada Andreşan, aflăm din presa tabloidă că Negoiţă a intrat puternic în depresie după un triunghi amoros cum vezi numai în filme. Cică Livache al nostru era cât pe ce să se însoare (pentru a patra oară), cu o fostă doctoriţă, alături de care a petrecut clipe minunate de convalescenţă hepatică şi   pentru care făcuse toate aranjamentele necesare: verighete, naşi şi petrecere de cununie. Nu ştim însă ce-a fost în capul porumbeilor, dar cu puţin înainte de nuntă dragostea lor s-a destrămat ca prin vis. Iar, ca să-şi înece amarul, Negoiţă s-a întors val-vârtej la fosta nevastă, a treia, după numărătoarea noastră.

Să-i urăm, aşadar, refacere grabnică şi fericire corporală, că ţara are mare nevoie de el!

Mister Lova Lova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *