Loredana Chivu, ATACATA de un talhar! Cat de rau arata diva dupa confruntarea cu infractorul!

Loredana Chivu a trecut prin momente de groaza, in noaptea de marti spre miercuri. Ea a fost atacat de un talhar in scara blocului, lovita puternic, iar agresorul a disparut cu geanta.

„Am fost agresata in scara blocului. Ma intorceam aseara de la o petrecere, de la ziua de nastere a unui prieten. Se facuse 2-3 noaptea si n-am mai anuntat pe nimeni ca ajung acasa. Am parcat masina, era liniste ca de obicei, dar cand am intrat in scara blocului a aparut un barbat in spatele meu si in cateva fractiuni de secunda m-a tras puternic de par de la spate, mi-a tras geanta si mi-a dat un pumn in ochi. M-am speriat extrem de tare. A vrut sa imi fure telefonul, geanta, ce aveam noi. Era un barbat la 30-40 de ani. Eu am inceput sa tip, dar nu m-a auzit nimeni. M-am gandit la lucruri mult mai grave, ca are cutit, ca ma violeaza. S-a speriat de tipete si a fugit, dar a reusit sa imi ia geanta. Aveam in ea 500 de euro, acte, parfumul, tot.“ a declarat Loredana intr-o emisiune de noapte.

Loredana a mai spus ca sta de cativa ani intr-o zona buna, in cartierul Brancoveanu si nu s-a gandit niciodata ca i s-ar putea intampla asa ceva.

Ea vrea sa mearga la politie, dar nu a apucat sa-l vada, astfel ca stie ca sansele de a fi prins sunt mici.“Sper sa plateasca pentru ce a facut. Un asemenea individ, un infractor periculos nu poate sa ramana in libertate” a mai spus blonda.

Loredana a mai zis ca de acum inainte va umbla numai insotita si a atras atentia doamnelor si domnisoarelor sa-si ia masuri de precautie atunci cand merg pe strada la ore tarzii.

Sursa:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *