Condamnata la munca in folosul comunitatii. Bomba sexy Loredana Chivu a dat de necaz

Loredana Chivu a fost trimisa la munca in folosul comunitatii, totul in urma unui proces intentat de UAT Lunguletu. Joi, fratele asistentei TV a fost prezent la Judecatoria Racari, acolo unde are loc judecata, pentru a depune mai multe acte.

Aflata in mijlocul unui razboi sentimental pentru inima „Printului tiganilor” – Leo de la Strehaia- Loredana Chivu are de rezolvat, in viata de zi cu zi, probleme mult mai mari.

 

Fosta asistenta tv a fost chemata in istanta de o societate din localitatea sa natala- UAT Lunguletu (Unitatea Admistrativ Teritoriala) – cea care solicita, printr-un proces la Judecatoria Racari, ca blondina sa execute munca in folosul comunitatii.

Din cate se pare, cererea celor de la UAT vine dupa ce Loredana nu si-ar fi platit o amenda.

Fratele sau a fost prezent la Tribunal

Sursele  spun ca joi, fratele Loredanei a fost vazut pe holurile judecatoriei din Racari, acolo unde a ajuns ca sa se intereseze despre mersul dosarului, mai ales ca sora lui pare mult prea ocupata cu telenovela din a carei distributie mai fac parte Dana „Criminala”, Renata sau Anca, nevasta „Printului tiganilor”.

 

Dupa o scurta pauza in care a mutat canalul, Loredana a revenit in mijlocul evenimentelor de la Strehaia, asta dupa ce, pentru o scurta perioada, si-a iesit din rol si s-a intors la vechiul job, cel de asistenta tv la o emisiune de la Antena 1.

Risca sa ajunga dupa gratii

Acestea nu sunt primele probleme pe care Loredana Chivu le are cu legea.

Astfel, in vara acestui an, vedeta a fost oprita de un echipaj al Politiei Rutiere, insa nu a putut prezenta carnetul de conducere,  din cauza ca iubita lui Leo de la Strehaia avea permisul suspendat, infractiune in urma careia tanara ar putea ajunge dupa gratii, pedeapsa in astfel de cazuri fiind de trei ani de inchisoare.

Sursa:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *