Mădălina Ghenea A IEŞIT PLÂNGÂND dintr-o CLINICĂ GINECOLOGICĂ. Ce s-a întâmplat?

Momente tensionate pentru Mădălina Ghenea şi iubitul ei, actorul irlandez Michael Fassbender. Cei doi au fost surprinşi, în urmă cu o săptămână, în timp ce se aflau în una dintre cele mai cunoscute clinici de ginecologie şi pediatrie din Italia.

Informaţia a fost furnizată publicaţiei levipere.com de către una dintre cititoare, care se afla în clinică chiar în timpul vizitei celor două vedete. „L-am întâlnit în această dimineaţă pe Fassbender împreună cu iubita lui. Este drăguţă. Am recunoscut-o pentru că cineva i s-a adresat pe nume – Mădălina (am căutat cu Google şi am văzut că este o actriţă de origine română). Mă aflam în Mangiagalli (spitalul pentru copii) cu fetiţa mea, chiar în secţia de pediatrie/ginecologie. Cei doi au venit în mare grabă, cel mai probabil de la camera de gardă (asistenta a spus „cod roşu”). Nu am stat prea mult să îi urmăresc, pentru că, fără îndoială, nu treceau prin momente tocmai fericite. Îndată ce a ieşit din cabinet, ea a început să plângă, iar el era vizibil încordat, dar a început să o consoleze. Nu vreau să ghicesc de ce se aflau acolo, dar sunt puţine variante de răspuns…”, a scris cititoarea revistei Le Vipere.

Nu a trecut mult de când s-a despărţit de scoţianul Gerard Butler şi Mădălina Ghenea iubeşte din nou. Românca în vârstă de 25 de ani are o relaţie frumoasă cu irlandezul Michael Fassbender, cu 11 ani mai în vârstă decât ea. Cei doi nu se mai ascund şi, de când au fost surprinşi de paparazzi pe străzile din Milano, au recunoscut că se iubesc.

Cine e noul iubit al Mădălinei? Fassbender a fost nominalizat atât la Globurile de Aur pentru rolul din drama “12 ani de sclavie”, cât şi la Oscar. S-a născut în 1977 în Heidelberg, Germania. Părinţii lui s-au mutat în Irlanda când el avea 2 ani. Fassbender cântă la chitară şi la pian şi are propria lui companie de producţie.

(sursa: www.libertatea.ro – citiţi mai multe AICI)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *