Natalia Mateuţ: Instinct de campioană

Fata celebrului mijlocas de la Dinamo a trecut la inaintare, hotarita sa depaseasca recordurile tatalui ei. Are cu ce! Priviti-o cu atentie! A implinit de curind 18 ani si pare deja lansata intr-o cariera care ameninta sa o faca uitata pe cea a celebrului ei tata.

Deocamdata, cifrele sint in favoarea acestuia: Dorin Mateut a jucat la Corvinul, Dinamo si Real Zaragoza, evoluind cu succes si in echipa nationala, pentru care a marcat citeva goluri decisive. In plus, fotbalistul a reusit si performanta de a cistiga trofeul Gheata de Aur, asa ca Natalia e familiarizata de mic copil cu incaltamintea de lux. E adevarat, accesoriile trendy o prind foarte bine, dar, asa cum veti observa si in aceste pagini, ea pare sa se descurce si mai bine fara ele! Farmecul ei natural, dublat de exotismul cu totul special, nu mai lasa loc de echivocuri, Natalia putind straluci in sine, fara artificiile modei. Deocamdata, insa, catwalk-ul o iubeste, asa cum o iubesc camera de filmat si aparatul foto.

Deloc intimplator, pe fosta Miss Boboc a descoperit-o tot cineva dintr-o familie de fotbalisti. Lorena Trica, fata lui Ilie Balaci si sotia lui Eugen Trica (mijlocasul dupa care inca ofteaza CFR Cluj), este cea care a rugat-o sa defileze la Bucharest Fashion Week, unde Natalia a debutat, practic, in modellingul profesionist.

natalia 2 natalia 3

(sursa: text si foto www.playboy.ro. Vezi mai multe AICI)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *