Mai HORROR de atat nu se poate! Andreea Tonciu, pentru prima data fara machiaj intr-o emisiune. E plina de cosuri si bube!

Andreea Tonciu este protagonista unuia dintre cele mai horror episoade din intreaga istorie a showbiz-ului autohton. Bruneta si-a facut aparitia in platoul unei emisiuni TV fara machiaj, iar imaginea este una de-a dreptul infioratoare.

Aparent, intre Andreea Tonciu si Nicoleta Luciu nu exista nicio asemanare. In realitate, insa, ambele au aceeasi problema, legata de acneea de pe fata.

 

Andreea, alaturi de terapeutul Mihai Onila

Andreea, alaturi de terapeutul Mihai Onila

Doar ca, in cazul iubitei lui Nicolae Mitea, aceasta problema este una mult mai grava, dupa cum s-a putut vedea miercuri dupa-amiaza, la Antena 1.

Sursa: cancan

 

Tonciu arata oribil fara machiaj si fara fond de ten

Tonciu arata oribil fara machiaj si fara fond de ten

Andreea si-a facut aparitia in platoul emisiunii respective fara pic de machiaj – pentru prima data intr-un show televizat -, plangandu-se ca de doua luni are grave probleme cu acneea.

 

Andreea spune ca are de 2 luni probleme cu acneea

Andreea spune ca are de 2 luni probleme cu acneea

De vreo doua luni am o problema similara cu a Nicoletei. Iau un tratament dar nu merge„, s-a plans Andreea Tonciu, aratand intregii tari cum arata ea de fapt, fara machiaj si fara fond de ten.

Si ele au aceeasi problema!

Andreea Tonciu si Nicoleta Luciu nu sunt singurele vedete din showbiz care au aceasta problema. Alte femei celebre din Romania – precum „bebelusa” Oana Ionita, Elena de la Mandinga sau Sore Mihalache – s-au confruntat cu acneea, reusind, cu chiu, cu vai, sa scape de bubele de pe fata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *