Mandria machidonilor! Am gasit-o pe cea mai sexy nepoata a lui Gigi! Cum arata si din ce castiga bani Elena Becali

Fara doar si poate, machidoancele au doua trasaturi bine definite: sunt fidele, dar si extrem de atragatoare. Iar Elena Becali, una dintre nepoatele lui Gigi, este poate cel mai bun exemplu in acest sens.

Dintre zecile de nepoate ale patronului Stelei, Elena este, fara indoiala, cea mai sexy, dovada fiind imaginile postate de tanara pe o retea de socializare.

De precizat ca frumoasa bruneta nu este nepoata primara a lui Gigi Becali, ci de gradul doi. Chiar si asa, latifundiarul este foarte mandru de ea, avand numai cuvinte de lauda la adresa acesteia.

Ce-i drept, are si de ce. Asta pentru ca, pe langa evidentele aptitudini fizice, Elena – sau Becky, cum ii zic apropiatii – are multe calitati intelectuale.

Nepoata lui Gigi a terminat facultatea si, actualmente, lucreaza la o faimoasa banca din Romania, spre mandria unchiului ei si a intregii familii.

Gigi – liber si campion

Unchiul Elenei, Gigi Becali, a fost eliberat conditionat la inceputul lunii aprilie, dupa aproape doi ani petrecuti in spatele gratiilor, perioada in care a executat doua treimi din pedeapsa de trei ani si jumatate.

Dupa gratii, latinfundiarul a muncit, a publicat doua carti si s-a apucat de a treia, iar pentru fiecare volum a primit o reducere cu 30 de zile a pedepsei.

Iesit din inchisoare, Gigi a avut parte de o sarbatoare in adevaratul sens al cuvantului. In doar o saptamana, echipa patronata de el, Steaua Bucuresti, a castigat trei trofee: Cupa Ligii, campionatul si Cupa Romaniei.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *