Mare e grădina lui Dumnezeu! Poliţiştii Creştini se roagă pentru sufletul infractorilor: «Doamne, fă-i să nu mai fure»

Aţi mai auzit de poliţişti care recunosc că au făptuit fărădelegi şi că acum se căiesc? Dar de unii care se roagă pentru infractori, să nu mai fure? Chiar dacă pare de necrezut, Asociaţia Poliţiştilor Creştini din România are ca membri sute de oameni ai legii care-şi recunosc păcatele, se căiesc şi încearcă să-i îndrepte pe răufăcători, nu cu lovituri de baston pe spinare, ci cu vorbe de duh, inspirate din Biblie.

Plecând de la premisa că şi infractorii, ca şi beţivii, au Dumnezeul lor, sute de poliţişti din toată ţara s-au hotărât să împartă dreptatea într-un mod mai spiritual. Aceştia au înfiinţat Asociaţia Poliţiştilor Creştini din România şi, impulsionaţi de harul biblic, fac tot posibilul să-i aducă pe nelegiuiţi pe calea cea dreaptă. Organizaţi, şi-au stabilit clar obiectivele. Răspândirea Evangheliei Domnului şi Mântuitorului Iisus Cristos în rândul poliţiştilor români. Iar declaraţiile adepţilor sunt absolut halucinante.

“Am fost prezentator de discotecă, după aceea am fost şi instructor de dansuri. Întrucât aveam şi prieteni sârbi, am încercat să fac comerţ cu blugi. În cele din urmă, am reuşit să devin subofiţer de miliţie. În anul 1992, pe când mă adânceam în tot felul de păcate, am primit o invitaţie să particip la programul de evanghelizare a Bisericii Elim din Timişoara. În toată această perioadă, Dumnezeu m-a trecut prin fel şi fel de încercări. Mai întâi, primul meu şef, căruia îi plăcea ţuica, era indignat de faptul că nu mai avea companie la pahar. Atunci, sub pretextul unei informări, a semnalat conducerii Poliţiei Judeţene Timiş că nu vreau să-mi îndeplinesc îndatoririle. Atunci l-am pus pe Dumnezeu la încercare pentru prima dată, rugându-mă: “Doamne, Tu ştii că nu acesta este adevărul, şefii de la judeţ îl vor crede numai pe el. Te rog să intervii Tu, Doamne, şi Te rog să-l faci să mă lase în pace”. La mai puţin de o săptămână, am primit vestea că vine un alt şef de post”, declară Briciu Marin, şeful de post de la Pietroasa.

Poliştiştii credincioşi, cu arma din dotare într-o mână şi cu Biblia în cealaltă, pioşi şi cu vorba dulce, ies în mijlocul comunităţii şi înalţă rugăciuni pentru răufăcătorii dispuşi să se căiască. “Doamne Iisuse Hristoase, ne rugăm Ţie pentru infractori, Doamne din ceruri, ca să îi faci să nu mai fure”.

Cer ajutorul divin când le ies bube pe corp
Şi ca nişte buni creştini ce sunt, în timpul liber se strâng şi pe la biserici din motive bine întemeiate. De exemplu, unui coleg i-au ieşit bube pe corp. Aşa că rugile s-au ridicat la ceruri pentru Răducu Bogdan, jandarm creştin din Giurgiu, “care a avut pete şi mâncărimi în jurul gâtului”, spun cei din asociaţie. Şi, cum fondurile în Ministerul de Interne sunt mici, iar salariile mizere, Asociaţia Poliţiştilor Creştini primeşte donaţii de la cei cu frică de Dumnezeu. Ne mai rămâne să auzim că arma din dotare a fost înlocuită cu apă sfinţită, cătuşele au fost tranformate în coroană de spini, iar amenda – în acatist. Grădina Domnului e mare…

(sursa: www.libertatea.ro. Detalii, AICI)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *