Mărgineanu şi Duban în concert la Iaşi

Celebra piesă “Mă iubeşte femeile şi e moarte dupe mine” va fi cântată pe scena Casei Studenţilor Iaşi de cuplul de glumeţi Mihai Mărgineanu – Andrei Duban

Mihai Margineanu

Mihai Margineanu

Când era copil, Duban îl făcea pe dictatorul Ceauşescu să râdă în hohote atunci cînd îi recita poezii. Lui Mărgineanu i-ar place acum să stea la un şpriţ cu Băsescu şi să îi cânte melodii legate de viaţa în puşcărie, gen: “La Chilia în port”.

Cel mai în vogă cuplu de glumeţi ai momentului, e vorba de cântăreţul folk Mihai Mărgineanu şi actorul Andrei Duban, le va oferi ieşenilor, pe data de 1 martie 2011, un spectacol de excepţie, intitulat “Mă iubeşte femeile şi e moarte dupe mine”, o piesă celebră preluată după un cântec vechi al actorului interbelic Iancu Brezeanu, din care Mărgineanu a păstrat doar melodia şi a rescris o parte din versuri într-un stil propriu. Spectacolul va avea loc pe scena Casei Studenţilor Iaşi începând cu orele 19.00. Mihai Mărgineanu s-a lansat în muzică destul de târziu, pe la vârsta de 36 de ani. Primele sale melodii au fost înregistrate în 2005, fiind iniţial destinate unui grup limitat de prieteni. Ulterior, cântecele s-au răspândit pe internet, iar autorul a câştigat popularitate şi datorită invitaţiei în emisiunea Cronica Cârcotaşilor.

Muzica sa este inspirată din folclorul urban, unele melodii fiind preluări ale unor cântece vechi de pahar, iar altele fiind creaţii proprii în acelaşi gen. Versurile sale sunt adeseori explicite, conţinând cuvinte necenzurate. Artistul a absolvit Liceul de electronică industrială, apoi Academia Română de Management şi Universitatea Tehnică de Construcţii, Facultatea de Instalaţii. Între anii 1999 – 2001, a lucrat în publicitate, la Departamentul vânzări în cadrul trustului de presă Ringier, iar din anul 2002, are o firmă de import materiale de construcţii. Printre declaraţiile sale care au făcut mare vâlvă în lumea politică şi deliciul presei se numără aceea în care susţine că îl place foarte mult pe preşedintele Traian Băsescu ca om şi că i-ar place să stea cu acesta la un şpriţ. “Mie personal, Băsescu mi se pare mişto din punct de vedere uman. Eu chiar aş sta cu el la un şpriţ. Cred că ar fi o companie foarte plăcută. Din repertoriul artistului Mihai Mărgineanu fac parte melodii tradiţionale legate de viaţa în puşcărie, cum ar fi: “La chilia în port”, “Şapte lanţuri şi-o cătuşă” ori “Portofele, portofele”.

Andrei Duban

Andrei Duban

Actorul Duban – o enciclopedie întreagă de bancuri şi ponturi haioase

În copilărie, a recitat versuri pentru Elena şi Nicolae Ceauşescu. Andrei Duban era o mică vedetă încă din copilărie când îi recita poezii dictatorului comunist Nicolae Ceauşescu şi soţiei acestuia. Ulterior, a devenit cunoscut şi mai mult de către public deoarece a a jucat în filmul “Muşchetarii în vacanţă” iar la maturitate a prezentat ani de zile extragerile Loto naţionale. CV-ul lui Duban este unul impresionant. El a absolvit Academia de Teatru şi Film, secţia Actorie, clasa profesor Ion Cojar. Deşi are 38 de ani împliniţi, Andrei nu este cum s-ar zice în popor “un bărbat împlinit şi la casa sa”. Actorul a promis însă demult că se va însura anul acesta, respectiv în vara lui 2011, aleasa inimii fiind nimeni alta decât actriţa bucureşteană Graţiela Teohari, de 24 de ani. În prezent, actriţa Teohari prezintă la postul de televiziune Antena 2, emisiunea pentru copii “Crăiasa Basmelor”. În timpul unui interviu la TV, glumeţul Duban s-a lăudat tare că în sfârşit şi-a găsit aleasa inimii cu care face sex de cinci ori pe zi.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *