Marius Onofraş: „Am venit la Iaşi să pun umărul la promovare“

Marius Onofraş

Marius Onofraş

După ce în vara aceasta a ales să plece de la Steaua în Azeirbaidjan, sub comanda antrenorului Mircea Rednic, aventura jucătorului ieşean Marius Onofraş la formaţia Khazar Lankaran a fost de scurtă durată.

Eliminarea din Europa League a dus la demiterea antrenorului, dar şi la renunţarea la toţi jucătorii străini, printre care şi Onofraş.

În aceste condiţii, managerul echipei CSMS Iaşi a purtat mai multe discuţii cu atacantul, care până la urmă a ales să vină la gruparea din dealul Copoului pentru a ajuta echipa să promoveze şi să-şi relanseze cariera.

„ Nu am ştiut până în ultimul moment unde voi juca. Până la urmă, am discutat cu familia şi am decis să vin la Iaşi să pun umărul la promovare. Voi semna cu Iaşul un contract pe o perioadă de un an, cu drept de prelungire pentru încă un sezon. Am intrat într-o cumpănă şi am zis că cel mai bine este să mă întorc acasă şi să o iau de la capăt. Normal că este un pas înapoi pentru mine, dar cred că este cea mai bună variantă în momentul de faţă“, a spus Marius Onofraş.

Atacantul a mai adăugat că este convins că CSMS Iaşi va promova în ediţia următoare de campionat: „ Dacă nu eram convins că vom promova, nici nu mă mai întorceam. Sunt mulţi jucători în lot, care au evoluat mulţi ani în Liga I şi sunt convins că la final ne vom atinge obiectivul propus, promovarea în Liga I“.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *