Mergi, maine, in Vama? Ce se intampla in aceste momente cu plaja de la Expirat

Mersul pe litoral de 1 Mai e deja traditie. Anul acesta, ne pune piedici vremea capricioasa, insa cu totii stim ca marea este frumoasa oricum. In timp ce hotelurile din statiuni sunt pregatite pentru turisti, despre plaje nu am putea spune acelasi lucru.

Cu toate ca meteorologii anunta vreme destul de instabila de 1 Mai, pe litoral se pare ca vom fi mai feriti de vant si ploi. Marea este calma, iar cei care se plimba deja pe plaja nu prea au motive sa se planga din acest punct de vedere.

Plaja de la Expirat, in schimb, este pustie. Totul este invaluit intr-o liniste grea, care parca asteapta sa explodeze odata distractia si voia buna.

Transeele troneaza pe plaja de la Expirat, semn ca utilajele care curata nisipul au trecut pe aici

Transeele troneaza pe plaja de la Expirat, semn ca utilajele care curata nisipul au trecut pe aici

Putinii vizitatori pe care ii primeste marea cu o zi inainte de “marea deschidere” se plimba si ei tacuti pe tarm, aproape de apa si evitand parca transeele ramase in urma utilajelor care se ocupa de curatarea plajei.

Pentru ca inca nu a venit 1 Mai, postul salvamarului este si el gol. Dar oare ce nebun ar indrazni sa se aventureze in valuri pe frigul asta?

Vremea la mare de 1 Mai va fi mai frumoasa pe litoral decat in restul tarii

Vremea la mare de 1 Mai va fi mai frumoasa pe litoral decat in restul tarii

In concluzie, cei care sunt pregatiti sa suporte temperaturile scazute si nisipul umed, la “0 kilometri”, sunt asteptati maine pe litoral. Pentru cei care nu sunt dispusi sa accepte asta, insa, le recomandam sa aleaga un club din Capitala sau zilele in care soarele va fi destul de generos cu noi toti.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *