Se marita cea mai GRASA femeie din lume! Sotul ei are cantareste mai putin decat un picior de-al viitoarei mirese

Cea mai grasa femeie din lume este pe cale de a-si indeplini cel mai mare vis: acela de a imbraca rochia de mireasa.

Charity Pierce are 38 de ani, este din Iowa si cantareste 347 de kilograme. Ea incearca cu disperare sa slabeasca pentru a-si face, apoi, o operatie de bypass gastric si a ajunge la o greutate normala.

Mai exact, Charity vrea sa dea jos aproape 100 de kilograme intr-un timp record, misiune destul de dificila avand in vedere ca are nevoie, in fiecare zi, de cantitati impresionante de mancare.

Femeia vrea sa insa sa slabeasca si pentru a imbraca mai repede rochia de mireasa. Ea urmeaza sa se marite cu Tony Sauer, prietenul ei in varsta de 21 de ani. „Sunt foarte hotarata sa nu fac nunta acasa. Vreau sa pot merge pe picioarele mele si sa ne casatorim pe o insula. Amandoi iubim muzica country, asa ca voi purta rochie de mireasa, ciocate de cowboy si o palarie, iar el va fi imbracat in blugi si in ciocate”, a declarat cea mai grasa femeie din lume pentru o publicatie externa.

Curios este si faptul ca femeia a avut inainte de actualul iubit o relatie si cu fratele acestuia, cu care a facut si un baiat, acum in varsta de 18 ani.

Potrivit Huffington Post, cei doi fac sex „cam de patru ori pe zi”, iar viitorul mire isi doreste ca iubita lui sa slabeasca nu din considerente estetice, ci de sanatate.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *