Mihaela, marcaj strâns la Zicu!

De când a revenit din Asia, fotbalistul Petrolului este «umărit» permanent de frumoasa lui soţie. Ianis Zicu a avut o viaţă amoroasă tumultoasă. După ce a “bifat” câteva frumuseţi din showbiz, fotbalistul a făcut pasul cel mare şi s-a căsătorit cu manechinul Mihaela Tudor. Mariajul n-a durat decât doi ani, iar, după divorţ a venit… o nuntă în secret! Tot cu Mihaela. Acum, ei par mai îndrăgostiţi ca niciodată.

Ianis Zicu a revenit din Asia în România, la Petrolul. Dincolo de mutarea pur profesională, fotbalistul a simţit nevoia să fie aproape de familie, soţia sa, Mihaela, fiind unul dintre motivele care l-au făcut să renunţe la banii asiaticilor pentru un contract modest financiar în Liga I. Schimbarea de decor pare să le fi priit de minune celor doi, care arată îndrăgostiţi ca în prima zi. Ianis a fost suprins de fotoreporterii Click! alături de Mihaela. Fata nu l-a scăpat din ochi pe Zicu, ale cărui escapade amoroase din trecut încă îi mai dau frisoane.

Povestea lor e una tumultoasă. S-au văzut, s-au plăcut, au format un cuplu şi s-au căsătorit. Mariajul n-a durat decât doi ani, relaţia fiind presărată, spun apropiaţii, cu certuri şi infidelităţi de ambele părţi. Ianis s-a iubit cu Lavinia Pârva, actuala parteneră a lui Ştefan Bănică jr, iar Mihaela s-a consolat în braţele altor bărbaţi. La doi ani după divorţ, Zicu şi fosta lui nevastă au decis să-şi mai dea o sansă şi s-au căsătorit în secret, în America. Liniştea a durat două luni, pentru că, spun cârcotaşii, Ianis ar fi prins-o acasă la fostul ei iubit, Marcel Sârbu, omul care care o fetiţă cu Roxana, ex-Trident. Cu toate astea, Zicu şi-a iertat soţia şi a trecut peste acel moment umilitor.

2944-mihaela-tudor mihaela tudor

(sursa: www.click.ro. Detalii AICI)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *