Mihaela Popa şi-a luat lumea în cap

Mihaela Popa

Mihaela Popa

Liniştea ultimei duminici de vară, la Iaşi, a fost zbuciumată de un anunţ pe cât de surprinzător, pe atât de aşteptat – liderul vremelnic al PDL Iaşi, Mihaela Popa, şi-a dat demisia din funcţie. Ştirea a prins măcar un crawl la RTV, dar un viol din Vaslui i-a limitat influenţa.

Sper că demisia mea va elimina orice frustrare a vreunui coleg“, a spus Popa, într-o conferinţă de presă de la sediul PDL la care ziariştii nici nu o aşteaptau, senatorul intrând val-vârtej peste deputatul Cristina Dobre care îi trezise pe presari încă de la 11 dimineaţa fix.

“Pasul lateral”, după cum ea însăşi îşi descrie gestul, a venit după 15 luni în care Popa nu a reuşit să îndeplinească principalul obiectiv pentru care a şi fost pusă de Bucureşti să conducă destinele unei organizaţii în paragină – organizarea alegerilor în filială.

Disputa şi atacurile frecvente la persoană şi la conducerea partidului a lui Oprea macină şi decredibilizează partidul din interior“, enumeră Popa un alt motiv pentru care şi-a luat catrafusele. Curios este că, mai toţi parlamentarii filialei au băgat capul în nisip şi nu au răspuns la telefoanele ziariştilor pentru reacţii, cu excepţia lui Dumitru Oprea (fireşte!).

Demisia nicidecum nu m-a luat prin surpindere. Trebuia să facă acest gest înainte de congresul din primăvară“, a spus fostul rector.

Dacă nu ar fi fost amânate de ‘nşpe ori, am fi în măsură să vă anunţăm că, la sfârşitul lunii septembrie, vor fi organizate alegeri în filială. Dar, cum pedeliştii încă-şi construiesc “bisericuţele” de influenţă în rândul membrilor turmentaţi cu drept de vot, nu vă spunem şi anu’. Pentru că nu băgăm mâna-n foc c-om mai auzi de ei (îi mai ţineţi minte pe ţărănişti? Noi, nu).Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *