Mihaela Radulescu a aterizat in P..a! VEZI ce a spus Felix Baumgartner despre experienta traita!

Mihaela Rădulescu si Felix Baumgartner au petrecut clipe de neuitat in Croatia. Cei doi au mers intr-un loc de vis si au ramas impresionati de priveliste! Orasul are un nume cu o rezonanta obscena in limba romana, insa acest lucru nu avut importanta!

Alaturi de iubitul sau, cunoscutul parasutist Felix Baumgartner, Mihaela Radulescu a plecat intr-o scurta vacanta in Croatia, in vestita localitate care poarta un nume cu o rezonanta obsecena in limba romana, sinonima cu moneda statului Botswana. Orasul din cantonul Istria, recunoscut pentru ca anual atrage foarte de multi turisti, pare ca i-a impresionat pe Felix si pe jurata de la emisiunea “Romanii au Talent”.

Felix si Mihaela s-au bucurat de minunatiile orasului croat

Felix si Mihaela s-au bucurat de minunatiile orasului croat

Astfel, austriacul a postat mai multe fotografii prinse intr-un colaj, cadre in care aparea la mansa unui elicopter, asta in timp ce romanca, cu o mina melancolica, se odihnea pe patina aparatului. Nu stim daca cei doi s-au sculat devreme pentru a prinde rasaritul, insa un lucru este clar, Mihaelei i-a placut foarte mult in aceasta localitate.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *