Mihaela Rădulescu: „La vârsta mea doar se ridică!”

La cei 45 de ani ai săi, Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai nonconformiste vedete de la noi. Cu un corp aproape perfect şi un iubit aventurier, jurata de la „Românii au talent” îşi trăieşte viaţa din plin, de parcă ar avea 18 ani. Iar postările sale de pe Facebook sunt din ce în mai îndrăzneţe. Cea mai recentă declaraţie a sa a stârnit extrem de multe comentarii!

„Vai, nu se cade la vârsta ta, Mihaela !”

636x848_mihaela-radulescu-iubit

„Vai, aveţi dreptate, la vârsta mea doar se ridică:))))))))), i-am răspuns unei cicălitoare care era dărâmată, în aeroport, de blugii mei rupţi, negri şi de rucsacul Chanel (aşa mi-a zis: „nicio doamnă de vârsta ta nu poartă rucsac şi blugi rupţi”. Am întrebat-o „De ce oare ?” :)))) jeeeeez) – m-a şi prins într-o foame de mi-era greu să fiu simpatică. Şi asta le spun şi tuturor celor care şi-au construit garduri la minte şi nu vor neam să le dărâme.

652x450_154711-mihaela-radulescu-reactie-ciudata-cand-a-vazut-pozele-cu-felix-sarutand-o-alta-femeie

După ce reuşiţi să depăşiţi primul obstacol – cel în care vi se pare că e de la photoshop sau bisturiu, treceţi în etapa următoare şi imaginaţi-vă că nimeni şi nimic nu va sta în cale să vă menţineţi tonusul, energia bună, zâmbetul… Sigur, în afară de voi înşivă:) Deci, daţi-vă deoparte din calea…voastră şi simţiţi-vă vârstă care vă prieşte. Şi faceţi ca mine – să nu vă pese de nicio părere a cuiva care habar n-are cine sunteţi, ce faceţi, ce iubiţi, cum simtititi etc. Să vă pese doar de părerea celor foarte, da’ foarte dragi şi apropiaţi. Azi am 20 de ani. Pentru că aşa vreau eu, aşa mă simt şi exact aşa o să mă îmbrac. Pentru că nu se cade:))), ci se ridică moralul…din interior!”, a scris Mihaela Rădulescu pe pagina sa de Facebook.

 

Sursa: one.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *