Soc total! Nicoleta Luciu isi taie sanii! Bruneta vrea sa-si scoata silicoanele pentru ca nu mai suporta durerile de spate provocate de bustul urias

Nicoleta Luciu a adus pe lume patru copii. Desi “Mama Natura” a fost darnica cu ea, dupa nasteri, brunetei i s-au lasat sanii, asa ca a apelat la serviciile unui medic estetician. Astfel, in 2012, la cateva luni dupa ce a adus pe lume tripletii, Luciu si-a pus silicoane imense!

Luciu i-a spus medicului Kasem ca isi doreste sani imensi. Actrita i-a cerut medicului sa-i puna implanturi de cate 600 ml fiecare, asa reusind sa aiba bustul mult dorit. Si-a pus silicoane personalizate, cu garantie pe viata. Numai ca, la scurt timp de la interventie, au inceput sa apara si primele probleme. Din cauza sanilor foarte mari si grei, Luciu s-a umplut de vergeturi pe piept si s-a ales si cu dureri de spate.

luciu (1)

De vergeturi a scapat-o tot medicul Kasem, dar durerile de spate s-au accentuat. Ba mai mult, de cateva luni, actrita merge frecvent la control la medici, la o clinica specializata unde face si diferite masaje.

Cu toate acestea, ea fiind slaba, iar sanii imensi, durerile de spate au devenit insuportabile. Acesta a fost si motivul pentru care Nicoleta a decis sa renunte la silicoanele imense. “Am mai avut o tentativa sa-mi scot silicoanele si chiar am si discutat cu medicul Kasem pe aceasta tema. Motivul? Am dureri de spate din cauza sanilor grei. Am tot amanat , dar… Cel mai probabil le mai tin putin si apoi ma operez si le scot. Asa sigur voi scapa si de durerile de spate”, i-a povestit Nicoleta Luciu unei prietene.

Sursa:wowbiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *