Mihaela Rădulescu se laudă pe Internet că face sex cu pilotul elicopterului cu care zboară: „Pot să-l f**”! Minunat!”

Mihaela Rădulescu (45 ani) a ajuns să se laude cu performanţele sexuale pe internet! Nu, nu este o glumă! Diva şi-a surprins prietenii de pe internet, după ce a publicat o imagine însoţită de un mesaj kinky.

A dat România pe, iar schimbările continuă. Deşi nu a fost niciodată o femeie cu inhibiţii, aşa slobodă la gură parcă nu a fost niciodată. După ce o să vedeţi mesajul care însoţeşte imaginea de mai jos, o să înţelegeţi singuri. Noi am cam rămas cu gura căscată şi trebuie să recunoaştem că am văzut şi am auzit multe din gura vedetelor.

„Prima dată când zbor cu elicopterul şi pot sa-l f** pe pilot. hahahaha. O premieră! Minunat. Totul. #myhappydays #lifestyle #myfelix”, este mesajul surprinzător al Mihaelei Rădulescu.

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner formează un cuplu din octombrie 2014, după ce s-au cunoscut, iniţial, în cadrul unui interviu, realizat de fosta prezentatoare TV.

Cine e Felix Baumgartner

Felix Baumgartner s-a născut pe 20 aprilie 1969 în oraşul austriac Salzburg şi, de copil, a visat să piloteze elicoptere şi să sară cu paraşuta. Austriacul a efectuat primul salt la vârsta de 16 ani.

Felix Baumgartner a devenit în 2003 primul om care a traversat Canalul Mânecii în cădere liberă folosind o aripă de deltaplan fabricată din carbon. În 2012 a intrat în Cartea Recordurilor după ce a sărit din stratosferă şi depăşit viteza sunetului fără ajutorul vreunui vehicul.

 

Sursa: spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *