Scandal! Inna, către Eduard Aninaru: ’’Iar mă anulezi ca să tragi cu ASTA?’’

Celebrul fotograf român, Eduard Aninaru, a postat recent pe un site de socializare o fotografie în care apare alături de fotomodelul internaţional Naomi Campbell.

636x638_innascandalaninaru

Aninaru, supranumit şi fotograful vedetelor, a fost felicitat de toţi prietenii virtuali pentru fotografia postată cu modelul internaţional. Un comentariu, foarte aprig, atrage atenţia tuturor. Inna, artista care se bucură de aprecierea publicului naţional dar şi internaţional, a ţinut să posteze un comentariu foarte acid la fotografia lui Aninaru: ’’Iar mă anulezi pe mine ca să tragi cu ASTA???’’

Se pare că artista româncă este foarte revoltată, după ce Eduard Aninaru a anulat o şedinţă foto cu ea, pentru a o avea în faţa obiectivului pe Naomi Campbell. Inna i se adresează fotomodelului internaţional cu apelativul ’’ASTA’’. Pentru a calma situaţia, Aninaru a ţinut să-i dea replica vedetei: ’’Nu te agita, nu e ceea ce pare! :)))”

Aninaru este unul dintre cei mai apreciaţi fotografi la nivel internaţional. Printre vedetele internaţionale care s-au bucurat de obiectivul profesional al lui Aninaru se numără Celine Dion, Ne-Yo sau Jay Sean, iar dintre vedetele autohtone, fotomodelul Mădălina Ghenea, Antonia, Inna, Alexandra Ungureanu şi multe altele.

 

Sursa: spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *