MINCIUNA ATACANTULUI | Ce spune Mihai Costea după ce a fost surprins jucând la pariuri

O echipă a ziarului Libertatea a mers la antrenamentul de astăzi al celor de la FC Voluntari, desfășurat pe unul dintre terenurile din Complexul „Anghel Iordănescu”. Fotbaliștii cunoașteau subiectul, după ce antrenorul Gigi Mulțescu s-a luat de Costea în vestiar, în fața grupului.

„L-am întrebat pe Mihai Costea și mi-a zis că este vorba despre niște poze mai vechi, de doi ani!”, a afirmat Mulțescu.

La câteva minute după discuția cu antrenorul, a ieșit de la vestiare și „Nilă”. A refuzat să vorbească în fața camerei video, mărginindu-se să comenteze: „Nu există așa ceva! Nu mă luați pe mine cu așa ceva!”.

Pe lângă faptul că există două păreri distincte, de remarcat minciuna lui Costea, livrată lui Mulțescu.

Casa de pariuri „Fortuna” funcționează pe piața românească din luna septembrie, așa că nu putea juca acum doi ani. Acum doi ani, Costea era la Steaua și, logic, nici atunci nu ar fi avut voie să joace la pariuri! Oficialii casei de pariuri au refuzat să facă vreun comentariu legat de acest caz.

NILĂ”, ÎN OFSAID! Mihai Costea, fostul atacant de la Steaua, acum la FC Voluntari, în Liga I, surprins într-o casă de pariuri. Riscă excluderea din fotbal

Atacantul Mihai Costea (27 de ani), de la FC Voluntari, a fost fotografiat într-o agenție de pariuri din zona Ilfov, în timp ce își punea biletul.

Dacă Stoican și Napoli preferau să joace în mediul on-line, crezând că sunt mai bine protejați, „vârful” venit la începutul toamnei la gruparea din Voluntari a ales o soluție mai riscantă: o casă de pariuri terestră. În imaginea surprinsă de un suporter, „Nilă” stă aplecat peste un birou și îi dictează operatoarei, de pe telefonul mobil, codul biletului. Casele de pariuri off-line generează, pe site-urile proprii, coduri pentru pariurile alese de jucători. Așa a procedat și Costea, adus, culmea!, la echipa ilfoveani chiar de Stoican! Și-a ales acasă meciurile pe care și-a propus să mizeze bani, iar în agenție a venit doar cu codul biletului, trecut pe telefon. Casa de pariuri la care miza „Nilă” se numește „Fortuna”, apărută relativ recent în peisaj (circa trei luni).

Ce riscă jucătorul

Fotbaliștii și antreorii din România sunt bănuiți de multă vreme că joacă mult la pariuri sportive, direct sau prin intermediari. Astfel se explică rezultatele tot mai ciudate înregistrate la anumite partide. Este cunoscut faptul că Regulamentului Disciplinar le interzice fotbaliștilor să joace la pariuri sportive. Conform Art. 60 din Regulamentul Disciplinar, Mihai Costea riscă o suspendare de doi ani.

Mihai-Alexandru Costea

Poziție: atacant
Data nașterii: 29 mai 1988 (1.85m)
A jucat în Liga I la Univ. Craiova (2006-2011, 83 de meciuri/ 14 goluri), Steaua (2011-2015, 35/ 9), FC Voluntari (7/ 0)
13 selecții, 11 goluri la naționala de tineret.
Palmares: două titlur (2013, 2014) și o Supercupă (2013), cu Steaua. A promovat cu Univ. Craiova în Liga I (2006)

Sursa: libertatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *