Situație neprevăzută! Dani Oțil a izbucnit în lacrimi, pe scenă, în timp ce vorbea despre femeia pe care o iubește!

Dani Oțil se vinde dur însă, în realitate, este un tip extrem de sensibil.

Aseară, prezentatorul matinalului de la Antena 1 a părăsit în lacrimi scena pe care se afla în calitate de gazdă pentru un eveniment de strângere de fonduri pentru bătrâni singuri, aflați în azile, după ce a vorbit despre părinții lui, în special despre mama și bunica sa.

”Mă duc rar pe acasă și, de la an la an, îmi dau seama când o privesc pe mama că seamănă acum cu bunica, bunica e și mai bătrână, iar bunicul….” Amintirea celui ce a fost ”bunul” său i-a umplut ochii de lacrimi și vocea tremurândă i-a fost brusc sugrumată de emoție, moment în care și-a întrerupt discursul și a abandonat microfonul.

Conform celor explicate ulterior de Oțil, părinții i-au adus la cunoștință telefonic că bunica sa, femeia la care ține ca la ochii din cap, nu este tocmai bine. Astfel, prezentatorul s-a apropiat emoțional de situația bătrânilor aflați în grija căminelor – câțiva chiar au fost prezenți la spectacolul caritabil cu pricina-, și tocmai de aceea și-a deschis sufletul.

Alături de Oțil s-au aflat pe scena spectacolului”Fii mai bun!”, ce a avut loc într-un centru comercial, Florin Chilian, Mihai Mărgineanu Band, Emeric Imre, dar și cea mai mare solistă de muzica lăutărească în viață, Gabi Luncă.

Sursa: libertatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *