Miss „Princess Of The World 2011“, la Iași

Eşti frumoasă, arăţi bine şi ai încredere în forţele tale proprii? Nu ezita să încerci. „Princess Of The World“ este un concurs internaţional de frumuseţe, adresat fetelor între 16 şi 23 de ani. Ediţia din acest an va avea loc la Praga, în luna octombrie, unde la finala internaţională vor participa fete din 40 de ţări.

,,Participantele sunt aşteptate la castingul ce va avea loc în perioada 13-14 august, la Dublin Pub, între orele 12-18. Cea care va fi aleasă de către juriu va pleca pentru concurs la Praga, unde va avea totul asigurat. Premiile vor fi de ordinul miilor de dolari și, în plus, vor fi și premii acordate de sponsori“, ne-a confirmat organizatorul evenimentului, Călin Buzea.

Acest concurs nu este o noutate şi cu siguranţă aţi mai auzit de el. În 2010, finala naţională a avut loc la Târgu Mureş, unde au asistat aproximativ 3.000 de spectatori. Gazdele evenimentului, Daniela Crudu şi Răzvan Simion, au întreţinut atmosfera.

Anul trecut, finalistele concursului Princess Of The World 2010“au avut parte de o croazieră, un sejur de trei zile în Italia și perioada de pregătire în Cehia, la Praga.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *