Modelling-ul şi sportul fac casă bună

Claudia Leahu

Modelling-ul fără sport nu se poate! Aspectul fizic este important într-o carieră de model şi mai ales pregătirea fizică. Din păcate majoritatea modelelor preferă, din lipsa de timp sau din lene pur şi simplu, să se înfometeze şi să lenevească, în loc de a trage din greu de fiare două ore la sala de forţă sau la cea de fitness.

Claudia Leahu, fotomodel la „First Models”, este, din fericire, la polul opus celor descrise mai sus. Frumoasa ieşeancă a practicat în timpul liceului volei, având rezultate foarte bune, în ciuda faptului că nu depăşeşte 1,90 metri:

„Am făcut volei timp de 3 ani în timpul liceului dar, odată cu terminarea clasei a XII-a, am fost nevoită să renunţ. Nu aveam nici înălţimea corespunzătoare. Mi-a părut rău, însă la schimb, m-am apucat de un curs de stilist”, spune tânăra.

Mai mult decât atât, Claudia ne mărturiseşte că este pasionată de tenisul de câmp, având chiar un favorit: tenismanul spaniol Rafael Nadal.

Sportul fiind unul dintre domeniile de interes, ea este la curent cu toate noutăţile şi surpriză… nu-i plac fotbaliştii!

„Ar trebui să se investească mai mult în alte sporturi şi mai puţin în fotbal. Fotbaliştii nu sunt chiar pe placul meu pentru că se implică în prea multe scandaluri”.

În prezent, tânărul fotomodel face exerciţii de întreţinere şi…arată excelent. Pe bune!

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 50%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *