Momente de groaza pentru o familie din Marea Britanie. Nu le-a venit sa creada cand au citit SMS-ul primit

O familie din Marea Britanie a avut parte de un moment ingrozitor, la putin timp dupa ce si-au ingropat o ruda, pe Lesley Emerson, in varsta de 59 de ani, care a murit de cancer.

Pentru a putea rezista durerii asociate pierderii suferite, membrii familiei ii trimiteau mesaje lui Lesley, care a fost ingropata cu telefonul mobil langa ea, potrivit Daily Mail. Momentul cu adevarat socant a fost cand nepoata lui Lesley, Sheri, a primit un raspuns la mesajele trimise, numarul fiind acelasi ca cel al femeii decedate.

Veghez asupra ta. Vei trece peste si totul va fi bine„, scria in mesajul raspuns primit de Sheri. Aceasta a marturisit ca a simtit ca i se face rau cand a citit mesajul. „Eram in stare de soc. Nu stiam ce sa cred„, a spus Sheri.

Rudele femeii au sunat apoi pe numarul acesteia si au dat de un barbat, care le-a spus ca foloseste numarul cu pricina de cateva saptamani.

Lesley Emerson a murit in iulie 2011, iar operatorul telefonic a promis ca nu va da numarul mai departe altcuiva, insa acest lucru s-a intamplat trei ani mai tarziu. Reprezentantii operatorului telefonic si-au cerut scuze familiei pentru situatia provocata.

Sursa: stirileprotv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *