Mondenitate la trotuar! Huidu şi-a făcut relansare de emisiune pe cheltuiala lui

Deşi nu a fost prea convins că se va mai pune vreodată în postura asta, Şerban Huidu revine în faţa camerei de filmat ca prezentator al noului sezon de “Cronică”. Iar asta trebuia punctată cu o petrecere.

Rămas fără susţinerea financiară a postului Prima TV, care nu-şi mai permite să achite cheltuielile emisiunii, Şerban Huidu a preluat hăţurile şi pare pus pe fapte mari.

Cârcotaşul a relansat “Cronica” şi s-a pus la pupitru ca în vremurile în care show-ul producea bani şi, pe cheltuiala lui, a organizat şi un eveniment de lansare.

Gheorghe şi Cioran, suporteri

Ca să-i fie mai uşor şi să iasă mai ieftin, Huidu şi-a chemat echipa şi invitaţii la un bar din cartierul în care locuieşte şi, după ce au admirat expoziţia foto care ilustra toţi anii de emisiune, cu toţii s-au mutat afară, pe trotuar, la aer.

Printre cei prezenţi s-au numărat Andrei Gheorghe, venit să-şi arate susţinerea faţă de colegul lui de breaslă prin gesturi expansive şi pline de familiaritate, şi Cristina Cioran, care a făcut paradă cu iubitul ei şi motocicleta cu care acesta a adus-o la chef.

“Oricum am fost întotdeauna în spatele emisiunii şi nu am ieşit niciodată la pensie”, le-a spus Huidu celor prezenţi, ca să înlăture şi ultima urmă de surpriză. Cârcotaşul intră din nou în pâine în seara aceasta.

Sursa: libertatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *