Moni l-a părăsit pe Mr. Pink! EXCLUSIV

Povestea de dragoste dintre Monica Gabor şi Mr. Pink pare să fi ajuns la final. Mistuită de dorul pentru fiica sa, Irina, românca şi-a făcut bagajele şi l-a lăsat baltă pe chinez, în ciuda protestelor acestuia.

Monica Gabor a cedat impulsurilor tot mai puternice de a fi alături de fiica ei şi a luat, se pare, o decizie radicală chiar la începutul anului: a fugit de iubitul chinez care a făcut-o să trăiască visul american mai bine de trei ani. De Sărbători, Moni şi-a făcut bagajele şi a zburat spre România, pentru a petrece Crăciunul şi Revelionul cu familia. Afectată de dorul de Irina şi încă marcată de plânsetele micuţei, de astă-vară, din momentul despărţirii, românca a pus piciorul în prag şi, în ajun de Sărbători, l-a părăsit pe Mr. Pink fără a se gândi la consecinţe şi fără a ceda încercărilor asiaticului de a o opri din drum. Fosta soţie a lui Irinel Columbeanu a petrecut clipe de vis alături de Irina, inclusiv în noaptea de Revelion, la un hotel de lux din Poiana Braşov. Iar un sincer “Mami, te iubesc” a pus în umbră englezescul “I love you”, rostit de afaceristul chinez între două avioane. Mai mult, Moni l-a luat la Poiana Braşov şi pe tatăl ei, pentru ca acesta să-şi vadă nepoata.

12-6moni_1a43d025cc

“Monica şi Irina (foto) erau foarte fericite. Fetiţa a beneficiat de un program special pentru copii, de Revelion. Moni şi Irina s-au dat cu sania, s-au bătut cu bulgări, iar, cu o zi înaintea petrecerii de Revelion, au mers câteva ore la o prezentare de modă semnată Cătălin Botezatu. Invitatele care au asistat la prezentare au purtat rochii sofisticate şi măşti de carnaval. Monica s-a salutat cu toţi cei prezenţi şi le-a urat «La mulţi ani!». Mai mult, a solicitat să nu i se facă nici o fotografie”, a dezvăluit, pentru Libertatea, o persoană apropiată vedetei.

 

Potrivit aceleiaşi surse, rămas fără Monica, Mr. Pink a asaltat-o cu zeci de telefoane, în care îi transmitea că o să vină după ea, în România. Singur şi trist, chinezul, care s-a ferit întotdeauna să fie publicat vreun instantaneu cu el, şi-a postat, surprinzător, pe pagina companiei pe care o conduce, chiar în noaptea d e Revelion, o fotografie în care apare alături de un partener de afaceri. Le-a urat tuturor să fie fericiţi cu dragostea lor, cu familia şi cu prietenii. Neînţelegerile dintre Moni şi Mr. Pink au început în vară, când chinezul i-a interzis lui Moni să vină pe litoralul românesc şi să stea în acelaşi hotel cu fostul ei soţ, Irinel Columbeanu, lucru pe care ea l-a ignorat.

Înapoi definitiv în România?

Monica se va întoarce totuşi zilele acestea în America, ea fiind angajată la compania lui Mr. Pink. Băcăuanca le-a mărturisit apropiaţilor că şi-ar dori să revină definitiv în România, dacă ar şti că va putea petrece cât mai mult timp cu Irina. Momentan, vedetei îi este însă foarte greu să facă acest pas, dat fiind faptul că în prezent nu are o locuinţă în Capitală, iar varianta propusă de Irinel, de a sta la Snagov, nu pare să-i surâdă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *