Monica Bârlădeanu iese artistic în stradă

Actriţa ieşeană Monica Bârlădeanu, viitoarea soţie a miliardarului bucureştean Bobby Păunescu, va participa, în perioada 9 – 19 februarie, la  Festivalul Internaţional de Film de la Berlin, denumit „Berlinala 2012”. Alături de o altă actriţă consacrată din România, Ana Ularu, Monica va fi în sală la prezentarea unei proiecţii, mai precis a unui documentar care abordează povestea evenimentelor violente de la Summitul G 8 din Genova, din 21 iulie 2001.

Filmul intitulat „Diaz – Don’t Clean Up This Blood” este o coproducţie Italia –  Romania – Franţa, ce aparţine regizorului şi producătorului Daniele Vicari. Pelicula va rula în cadrul secţiunii „Panorama Dokumente” a festivalului. Pelicula spune de fapt povestea evenimentelor de la Summitul G 8 din Genova, când peste 300 de poliţişti au intrat cu forţa într-o şcoală care era folosită de Forumul Social din Genova, organizaţia care a adus mii de persoane din lumea întreagă la summit pentru a  protesta paşnic. În timpul durelor evenimente, oamenii legii i-au bătut cu cruzime pe cei peste 100 de protestatari aflaţi în şcoală, comportamentul bătăuşilor fiind descris ulterior de către Amnesty International drept „cel mai crunt gest de violare a drepturilor democratice într-o ţară occidentală, după cel de-Al Doilea Război Mondial”.

Model şi actriţă în filme de succes

Monica, ieşeanca noastră din Nicolina, este model şi actriţă, iar cariera ei include apariţii deosebite în producţii internaţionale, precum serialul american de succes „Lost” şi comedia „Buds for Life”, precum şi în filme româneşti precum „Moartea domnului Lăzărescu”, în regia lui Cristi Puiu. Totodată, Monica Bârlădeanu a fost protagonista filmului „Francesca”, debutul regizoral al iubitului ei, Bobby Păunescu, care a avut premiera la Festivalul de la Veneţia, din 2009. Actriţa a mai jucat şi în pelicula „Vallanzasca – Gli angeli del male”, în regia îndrăgitului actor italian Michele Placido, alias comisarul Catani, din serialul de mare succes „Caracatiţa”.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 33%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *