Monica Ghiurco, de la TVR, pusă la zid: „Supărător de deranjant e că îţi permiţi să minţi…”

Prezentatoarea TVR Monica Ghiurco este atacată pe Facebook de foarte mulţi prieteni virtuali, care îi contestă dreptul de a susţine varianta Antenei 3.

„Este absolut revoltător cât de abject devine limbajul unora dintre cei de pe FB. Interesant că radicalizarea discursului public e întâlnit cu predilecţie într-o anumită tabără, probabil o fi existând nişte explicaţii. Oricum, e regretabil că se ajunge atât de uşor la violente de limbaj. Cu asemenea specimene precum sunt cei care folosesc mizerii şi jigniri, în loc de argumente, nu mi-aş dori niciodată să împărtăşesc vreo opinie sau vreo cauză. Pur şi simplu e degradant şi doar să le acord atenţie!”, a răbufnit Monica Ghiurco, după ce a fost atacată pentru faptul că s-a dus vineri seara în studioul Antenei 3, manifestându-şi adeziunea la suferinţa trustului Intact, care se consideră post confiscat după verdictul în cazul Dan Voiculescu.

„Cei care mă acuză de altfel de interese, pur şi simplu bat câmpii. Nu e nicio problemă dacă nu cred în ceea ce exprim eu, dar o să-mi apăr dreptul de a spune ce gândesc. Sunt oripilată de virulenţa unora şi încerc să le spun cu prietenie că au o mare problemă, dacă îi consideră pe cei de altă părere duşmani de moarte. Oameni buni, de ce exageraţi??? La ce vă foloseşte?”, a continuat Ghiurco, participantă şi la „plimbarea” de la Cotroceni.

„Supărător de deranjant este că îţi permiţi să minţi de pe poziţia uneia care este plătită şi de către mine” sau „Am citit că v-aţi fi alăturat manifestanţilor de la plimbarea contondentă în jurul Palatului Cotroceni, potrivit unei relatări de presă. Consider că altfel decât în misiune jurnalistică, nu prea aveaţi ce căuta acolo. Mai ales că poziţia TVR a fost de a prezenta extrem de discret şi neutru evenimentul”, sunt doar câteva păreri care au deranjat-o pe Ghiurco.

Sursa: apropo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *