Motivul pentru care Gigi Becali a primit cea mai DURA lovitura posibila! Sefii penitenciarului i-au interzis ASTA

Gigi Becali le-a transmis apropiatilor sai ca se teme de faptul ca cei de la Penitenciarul Porta Alba nu-l vor lasa sa iasa intr-o permisie de 24 de ore pentru a fi prezent la majoratul fiicei sale mijlocii, Alexandra.

Gigi Becali a iesit o singura zi din inchisoare, in urma cu doua luni. Ispasise un an din pedeapsa, insa in cele 24 de ore in care a fost liber a reusit sa ii surprinda in mod neplacut pe sefii penitenciarului. Latifundiarul din Pipera a dat declarii in fata zecilor de jurnalisti si a facut un adevarat circ care a fost mai apoi sanctionat. Si-a pierdut dreptul la munca si unele privilegii pe care le avea, insa a sperat ca va reusi sa iasa din nou din inchisoare pentru a putea merge la majoratul fiicei sale, Alexandra.

I-a spus mamei sale ca sunt sanse sa primeasca o permisie in luna august, insa treburile s-au schimbat intre timp, iar acum, omul de afaceri le-a marturisit apropiatilor ca nu crede ca va mai putea iesi.

“Gigi isi doreste sa vina acasa de ziua Alexandrei, dar ne-a spus ca mai mult ca sigur cei de la Poarta Alba nu o sa ii acorde o noua permisie de 24 de ore, dupa cea primita acum mai bine de doua luni. Ne-a spus ca a aflat ca cel care se ocupa cu propunerile pentru permisiile detinutilor nici macar nu l-a propus si pe el pentru discutarea solicitarii sale la comisia care acorda invoirile respective. Era destul de suparat deoarece nu a fost lasat sa vina acasa nici anul trecut la ziua fetei lui, Teodora, atunci cind si ea a implinit 18 ani”, a declarat o sursa din apropierea lui Gigi Becali pentru Fanatik.

MOTIVUL pentru care nu poate primi permisia
Avocatul Victor Petrisor, omul care il reprezinta pe Adrian Mititelu in procesul dezafilierii Craiovei, este de parere ca Gigi Becali nu a reusit sa se evidentieze in ultimele doua luni, astfel incat sa demonstreze ca merita aceasta permisie.

“E foarte normal. Invoirea este o recompensa, in primul rand, nu un drept. Daca se evidentia in timpul executarii pedepsei se putea recomenda in acest fel. Dupa ce sunt indeplinite conditiile pentru a fi recomensat, comisia alege una dintre acele recompense. In momentul in care nu indeplinesti conditiile, nu poti beneficia de invoire, mai multe pachete sau alte privilegii. Acesta cred ca este motivul pentru care nu-i acorda invoire. Poate avea legatura si cu ce a facut in prima permisie, insa este clar ca nu acesta este motivul principal. Prevederile sunt cuprinse in legea 254 din 2013 si gasim reglementari in capitalul 9 ‘Recompense, abateri si sanctiuni disciplinare, art 98 si 99”, a declarat avocatul Victor Petrisor in exclusivitate pentru CANCAN.RO

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *